Referanser

  MASCOT jobber med tusenvis av selskaper i over 60 land verden rundt. Se hva kunder, forretningspartnere og andre sier om oss, produktene og nettjenestene våre.

  MASCOT som partner

  Fornøyde kunder er lojale kunder. Få innsikt i hvordan bedrifter som din samarbeider med MASCOT.

  Tarmac - A CRH Company

  «Oppdraget begynte med at MASCOT jobbet sammen med teamene våre innen byggfag for å forstå utfordringene de ansatte møtte på under bruk av støvlene. Disse samtalene dannet grunnlaget for en total redesign av støvelen med tanke på behovene til Tarmacs ansatte. Omhyggelige fabrikktester sørget for at det nye designet løste vanlige bekymringer som komfort, vanntetthet og holdbarhet.

  En liten gruppe ansatte ble bedt om å teste MASCOTs nye design som en del av den første testrunden, etterfulgt av flere bredere tester på Tarmacs byggeplasser, inkludert bygglageret vårt i Agecroft.

  Positive testresultater og gode tilbakemeldinger fra arbeidsstyrken har gjort at denne neste generasjonen med vernesko har gått i full produksjon og nå er lett tilgjengelig på det britiske markedet.»

  Les mer om dette eksemplet.

  Siemens Gamesa

  »Siemens Gamesa har jobbet med Mascot på globalt nivå i mange år. Kvaliteten, komforten og påliteligheten til plaggene deres scorer konsekvent høyt hos brukere, fra teknikere til fabrikkansatte, enten de jobber på land eller offshore.«

  »Da vi i 2016 åpnet rotorbladfabrikken i Hull, var valget enkelt. Å utstyre våre 900 nye ansatte med over 20 000 artikler var ingen enkel oppgave, men Mascot levde opp til forventningene og sørget for at prosessen gikk problemfritt.«

  Les mer om dette eksemplet.

  PCH logo

  «I mer enn 15 år har vi hatt et svært vellykket samarbeid med MASCOT. Suksessfaktorene er MASCOTs moderne og nyskapende produkter, kvaliteten, ukompliserte distribusjonsløsninger samt et svært godt samarbeid!»

  Portakabin logo

  «Frontmatec er en fusjon mellom flere bedrifter og med produksjons- og servicesentre i mange land. For å understreke den nye felles identiteten var det viktig at medarbeiderne våre brukte de samme arbeidsklærne, da de ofte utgjør den mest synlige eksponeringen av varemerket overfor kundene våre. Samtidig var det viktig at arbeidsklærne var av høy kvalitet, behagelige å ha på og funksjonelle for medarbeiderne. Våre ansatte må kunne arbeide effektivt på tvers av jobbtyper og miljøforhold – innendørs så vel som utendørs og i både kalde og varme temperaturer. Med MASCOT fikk vi en partner som kunne oppfylle de strenge kravene våre, og som leverte det optimale utvalget av arbeidsklær. Med MASCOT® SmartStore får vi alt i ett system, noe som gjør bestillingen og håndteringen av arbeidsklær svært enkel for de ulike enhetene våre.»

  Les mer om vår globale løsning for arbeidsklær.

  Wienerberger logo

  «Da vi ble presentert for MASCOT® WORKWEARs Global Key Account-konsept, var det tydelig at vi hadde funnet en produsent av kvalitetsarbeidsklær, som med en bred europeisk tilstedeværelse, i tillegg til egne godt dokumenterte produksjonssteder, var i stand til å tilfredsstille den lange listen over krav.

  Godt over ett år etter starten på samarbeidet er vi glade for å kunne si at MASCOT har levd opp til forventningene våre, og at landene der vi har innført samarbeidet er fornøyde med sitt nye arbeidstøy. Våre ansatte er stolte av å være en del av den nye og forbedrede Wienerberger-bedriftsidentiteten og å jobbe under enda tryggere arbeidsforhold.

  Jeg kan med sikkerhet anbefale MASCOT som partner for internasjonale arbeidsklærprosjekter og bekrefter at MASCOT opptrer profesjonelt på både lokalt og globalt nivå.»

  Les mer om dette eksemplet.

  Nettjenestene

  Les referanser fra kunder som allerede bruker våre digitale verktøy på nett.

  st andrews timber logo

  «Vi har også satt opp en MASCOT® WebShop gjennom nettsiden vår, som så langt har bidratt til 55 % av det totale MASCOT-salget, med resterende 45 % i butikk, så nettbutikken har så langt vært et flott markedsføringsverktøy for oss.»

  Les mer om dette eksemplet.

  »Målet vårt var å raskt og enkelt utstyre medarbeiderne våre på tvers av avdelinger med kvalitetsklær, uten å måtte håndtere mye administrativt arbeid. Fokuset vårt var å optimalisere innkjøpsprosessene våre.

  Mascot har oppfylt alle forventningene våre, og vi har fått fantastisk støtte.

  Hovedfordelen med Mascot er deres store lagringskapasitet. I Mascot Smart Store, der vi også kan inkludere tredjepartsprodukter, var vi i stand til å håndtere hele innkjøpet av arbeidsklær og personlig verneutstyr (PPE) gjennom ett enkelt system.«

  Les mer om MASCOT® SmartStore.

  Frontmatec

  «Med MASCOT har vi en internasjonal samarbeidspartner som kan levere arbeidsklær av høy kvalitet til medarbeiderne våre i hele Europa. Bedriften vår er definert av kvaliteten på bygningene vi setter opp, og MASCOTs produkter komplementerer hvordan vi arbeider på byggeplassene og fabrikkene våre. Arbeidsklærnes høye funksjonalitet og komfort gir medarbeiderne våre de beste betingelsene for å alltid levere den beste servicen.»

  Les mer om MASCOT® SmartStore.

  Marel logo

  «MASCOT® SmartStore er en brukervennlig plattform der våre ansatte bestiller nye arbeidsklær fra en produktkatalog som vi har stilt til rådighet. Fra Marel Århus administreres bestillingen i MASCOT® SmartStore. Vi har 275 brukere fordelt på sju land, og vi er fornøyde med systemet. Det er blant annet raskt og enkelt å bestille og håndtere nye arbeidsklær, vi kan se statistikk over medarbeidernes kjøp, de ansatte får levert arbeidsklærne i egne esker, og leveringen av nye klær skjer stort sett uten problemer.»

  Les mer om MASCOT® SmartStore.

  Produktene

  Vi setter vår ære i grundig testede produkter av høyeste kvalitet. Om du vil, kan du lese hvorfor tusenvis av arbeidere elsker å bruke MASCOTs produkter hver dag.

  ABP Logo

  A59EA7DC-B598-4ED9-859C-DA14B4E6FFD1

  Les mer om dette eksemplet.

  Team Rosberg | MASCOT WORKWEAR logo

  Team Rosberg er et profesjonelt racingteam innen internasjonal motorsport. MASCOT er Team Rosbergs offisielle leverandør av arbeidsklær under DTM. Jörg Pfahl, Director Marketing & Sponsoring Team Rosberg: «Vi har som ambisjon å gi sjåførene og medarbeiderne de beste produktene for å kunne utføre en god jobb. Kvalitet, komfort og sikkerhet er nøkkelordene når man jobber med motorsport og de krevende forholdene jobben innebærer. Produktene skal være funksjonelle og må kunne brukes til ulike formål. Dessuten setter vi høye krav til designet og dets anerkjennelse. I tillegg til at vi føler oss veldig komfortable i produkter fra MASCOT, ser de også flotte ut. Vi finner alltid produkter som dekker alle våre behov, selv de mest spesielle av dem. Vårt partnerskap med MASCOT er basert på tillit og en familiær atmosfære. Begge partnere er dedikerte til det vi gjør, noe vi anser som nøkkelen til suksess. Vi setter stor pris på MASCOTs enorme engasjement for sosialt ansvarlig produksjon.»

  Les mer om dette samarbeidet

  High Class Racing

  «Klærne gir oss ikke bare en unik, strømlinjeformet identitet. De tåler også det harde arbeidet vi utfører hver dag. Å jobbe som mekaniker stiller høye krav til arbeidsklærnes passform og komfort. God komfort og beskyttelse er avgjørende, og MASCOT-produktene vi mottok lever opp til forventningene våre.

  Når vi jobber med bilen, jobber vi i mange forskjellige stillinger. Materialet til både buksen og shortsen er utrolig elastisk og gir oss god bevegelsesfrihet. Plaggene er veldig behagelige å ha på. Temperaturene kan bli veldig høye under løp om sommeren! Det lette materialet er perfekt for varme dager.» - Thomas, mekaniker

  Les mer om dette samarbeidet.

  TSC Logo

  «Jeg er positivt overrasket», sier Pascal Meier mens han ser nøye på det nye arbeidsantrekket sitt. For ham, som har kjørt bergingsbil for TCS i Biel-regionen i 33 år, er stoffet spesielt viktig. Det bør være behagelig på huden og helst kjøle ned om sommeren og varme om vinteren. Det ser ut til å være tilfellet her.

  «Klærne føles komfortable. I tillegg til funksjonalitet og synlighet er det en viktig egenskap, siden vi tilbringer mye tid i bilen.»

  Les mer om dette eksemplet.

  Falck logo

  «MASCOT har vært flinke til å identifisere behovene våre. Vi har kunnet velge ut produkter fra MASCOTs brede standardsortiment til de fleste av jobbfunksjonene våre, men vi har også hatt behov for noen spesialutviklede produkter. For å dekke disse behovene har MASCOT hjulpet oss med å utvikle en rekke spesialprodukter. Spesialproduktene matcher produktene fra standardsortimentet, men innfrir samtidig våre spesielle krav til for eksempel lommer. Vi ser det som en stor fordel at vi selv kan bidra i utviklingsfasen av spesialproduktene. På den måten har vi fått produkter som lever opp til våre ønsker og behov. Og medarbeidere våre testet funksjoner og passform før produktene ble satt i produksjon.»

  Les mer om tilpasning av produkter til dine behov

  Logo-Sacco
  Selskapet Sacco har vært aktivt i nesten 20 år innenfor den sivile og industrielle byggebransjen . Virksomheten er basert i Nord-Italia og bruker utelukkende sin egen dyktige arbeidsstyrke. Herr Sacco, selskapets eier og administrerende direktør, anser det som avgjørende at hans samarbeidspartnere er godt kledd, og til tross for de mange nasjonalitetene som har jobbet sammen i lang tid nå, oppfattes de som et samlet team som snakker samme språk. »Av den grunn og etter å ha prøvd flere forskjellige merker, anser Sacco MASCOT som en verdifull partner når det gjelder å utstyre sine medarbeidere og teknikere. Klærne er svært slitesterke og komfortable, varme, men likevel lette. Dessuten inkluderer de nyttige og estetisk tiltalende hi-vis-elementer. Når det gjelder fargevalget, står rødt i hovedfokus – det er nemlig fargen som gjør at Sacco skiller seg ut på markedet. « sier administrerende direktør, Massimo Sacco.

  Hos MASCOT streber vi alltid etter å tilby kundene våre profesjonelle og fremtidsrettede løsninger. Vi mener at gode kunderelasjoner er viktig og noe vi må gjøre oss fortjent til.

  Vi ønsker å takke alle våre partnere for gode tilbakemeldinger. Slike referanser hjelper virksomheten vår med å vokse og kontinuerlig utvikle seg.

  Vil du også dele din erfaring med oss? Kontakt marketing.support@mascot.dk og del meningen din om produktene, tjenestene eller samarbeidet vårt. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!