Superundertøy

  Hva er du på utkikk etter?

  Fukttransporterende undertøy – holder kroppen tørr

  Blue - brand DNA

  Hurtigtørkende undertøy med lav vekt

  Fukttransporterende undertøy som egner seg perfekt som innerlag. Stoffet tørker raskt, noe som er viktig for å unngå at kroppen avkjøles. Materialet er elastisk og tilpasser seg kroppsfasongen.
  Turquis - brand DNA

  Ekstremt effektivt svettetransporterende, antibakterielt og antistatisk

  Kombinasjonen av polyester og bambuskullstøv gjør stoffet ekstremt svettetransporterende. Klærne føles tørre, selv om de er fuktige. Bambuskullstøv har dessuten antibakterielle og antistatiske egenskaper, som er ekstra effektive i klærne som du har innerst på kroppen.
  Cyan - brand DNA

  Hurtigtørkende med effektiv fuktighetstransport

  COOLMAX® er en markedsleder innen fukttransport, og med COOLMAX® blir undertøyet ekstra fukttransporterende. COOLMAX® bidrar dessuten til at kroppen ikke kjøles ned, da huden ikke føles fuktig, selv ved hard fysisk aktivitet. Fuktigheten transporteres ut på yttersiden av materialet, fordeles på et større område og forsvinner videre vekk fra huden via fordampning. I tillegg er undertøy med COOLMAX® lett å vaske, mykt og hurtigtørkende.

  Isolerende og svettetransporterende – holder kroppen varm

  Yellow - brand DNA

  Allsidig undertøy med lav vekt

  Undertøyet er både fukttransporterende og isolerende, slik at kroppen holdes tørr og varm uansett aktivitetsnivå. Stoffet består av polypropylenfibre, som minimerer sjenerende lukt i produktet. Produktet kan vaskes på 60 grader og er hurtigtørkende.
  Magenta - brand DNA

  Superelastisk med effektiv svettetransport

  COOLMAX® ALL SEASON er unikt som innerste lag mot huden. Fremfor alt er stoffet ekstremt fukttransporterende som følge av dets spesielle struktur, som raskt fordeler fuktigheten over et større område og leder den bort fra huden. En ekstra fordel er at materialet virker isolerende når det er kaldt, samtidig som det kjøler deg ned når det er varmt. Stoffet sitter tett til kroppen ved hjelp av en spesiell, fireveis elastisitet som gjør det fleksibelt og behagelig å gå med. Stoffet har en meget lav vekt, er enkelt å vaske og tørker raskt. Stoffet har lav vekt og tørker raskt.

  Ekstra isolerende og fukttransporterende undertøy – holder kroppen tørr og varm

  Orange - brand DNA

  COOLMAX® med ull

  Ullen sikrer at kroppen holdes varm, og de spesialutviklede polyesterfibrene oppdager fuktighet raskt og effektivt. Velg produkter som kombinerer COOLMAX® og ull for å få både ekstra isolering mot kulde og effektiv fukttransport.
  Red - brand DNA

  Vær tørr og varm, også når kulden biter

  Thermax® er et ekstra isolerende, trelags materiale utviklet av MASCOT. Undertøy med Thermax® er svært varmeisolerende og er utviklet for bruk i kjølige omgivelser. Innsiden av stoffet sender fukten vekk fra kroppen og ut til bomulls- og modalfibrene i det ytterste laget, slik at huden alltid føles tørr.