Corporate wear

  Stilfulle produkter som med sitt presentable utseende henvender seg til servicebransjen og andre yrker med kundekontakt. MASCOTs corporate wear-produkter er komfortable å ha på, samtidig som de ser elegante og profesjonelle ut. Du behøver derfor ikke å redusere komforten selv om du skal se presentabel ut.

  Produktene er lette, formelle og slitesterke. De er utviklet slik at du kan fremstå presentabel dagen lang, uten at klærne blir krøllete etter bare noen timer.

  Presentabel firmaidentitet gjennom klærne

  Uansett om du tilbringer arbeidsdagen på kontoret, i en butikk eller bak resepsjonsskranken, er MASCOTs corporate wear-klær et opplagt valg. Her finner du bukser og skjørt i 100 % stretchstoff, skjorter i forskjellige farger, kvaliteter og passformer samt elegante strikkevarer med mye merinoull.

  Mange kombinasjonsmuligheter

  Det er store muligheter for å kombinere ulike sett. Du kan også kombinere produktene med hele MASCOTs sortiment, for eksempel med pikéskjorter eller t-skjorter i MASCOT® CROSSOVER. På den måten kan bedriften skape en visuell profil gjennom bekledningen – på tvers av arbeidsfunksjoner. Hos MASCOT er det også mulighet for å få logotrykk eller broderi på klærne.