Overaller

    Hvis du vil sikre deg at korsryggen alltid er tildekket, er et par komfortable og funksjonelle overaller den rette løsningen for deg. Hos MASCOT vet vi at det er viktig å ha et stort utvalg av ulike stiler for arbeidsklær. På denne siden finner du en rekke overaller med ulike funksjoner og passformer, slik at vi garantert har en som passer for deg. Har du for eksempel en jobb hvor du står mye på kne, finner du her produkter med knelommer. Knelommene kan vanligvis justeres i henhold til behov og størrelsen på kneputen.

    For å sikre at selene ikke skaper ubehag på skuldrene er alle produktene utstyrt med justeringsmuligheter og elastikk. Slik kan du selv tilpasse overallene dine så de er behagelige å ha på seg. MASCOT har sørget for plass til verktøyet og mobilen ved å tilby et hav av lommealternativer. Trenger du mye plass, bør du derfor velge en modell med ulike lommer i smekklommen, frontlomme, tommestokklomme og lårlomme.

    I MASCOTs produktutvalg finner du produkter i mange ulike design og farger. Vi leverer både ensfargede og flerfargede stiler. Samtidig varierer stoffet også etter hvilken industri og hvilket miljø arbeidsklærne skal brukes i.

    Overaller til alt slags vær

    Hvis du har en jobb som krever at du arbeider mye ute, er det viktig med riktig påkledning. MASCOT tilbyr derfor overaller for både kalde og varme dager. I vårt produktutvalg finner du derfor også produkter som er vind- og vanntette. Samtidig finnes det en rekke overaller i fluoriserende stoffer, som også er utstyrt med sertifiserte reflekser. Disse produktene egner seg særlig til arbeid som krever litt ekstra av klærne når det gjelder sikkerhet og synlighet.