Gensere med kort glidelås

    Collegegensere, fleecegensere, strikkejakker, hettegensere og pologensere – hos MASCOT finner du et bredt utvalg av gensere med kort glidelås i forskjellige tykkelser og materialer. Gensere med kort glidelås er et godt kompromiss for deg som ønsker en genser man kan lukke, men samtidig vil ha muligheten til å tilpasse den øverste delen av genseren etter vær og temperatur.

    Behold funksjonene du kjenner fra arbeidsjakkene

    Du finner gensere med kort glidelås i mange av MASCOTs populære serier, slik at du har mulighet til å kombinere genseren med resten av arbeidsklærne dine. Uansett om du ønsker en lettere fleecegenser til å ha under jakken, eller om du vil ha en tykkere strikkegenser i stedet for en jakke, så finner du mange valgmuligheter i MASCOTs utvalg. Du kan enkelt velge gensere med kort glidelås som ytterlag og samtidig få de smarte funksjonene våre. Hos MASCOT finner du gensere med glidelås og både med brystlommer og ermelommer til oppbevaring av for eksempel penner, mobil eller lommelykt. Ønsker du ekstra holdbarhet, kan du velge en genser med forsterkninger. I utvalget finner du også gensere med kort glidelås, som har ekstra høy krage med regulering og reflekser for ekstra synlighet. Alt for å gi deg den aller beste komforten.

    Velg riktig materiale

    Materialet er viktig for genserens komfort. En rekke av MASCOTs gensere med kort glidelås finnes i innovative strikkematerialer som er sveiset sammen av tre lag: strikket ytterst, en vindtett og vannavvisende membran i midten og fleece innerst. Dette gjør at genseren er både pustende, vindtett og vannavvisende. Hvis du foretrekker en mer klassisk genser, har MASCOT også fleece-, strikke-, og bomullsgensere. Alle gensere med kort glidelås er produsert med fokus på kvalitet og bevegelsesfrihet, slik at du kan gjøre jobben din uten begrensninger.