Termojakker

    Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av moderne og praktiske termojakker, som vil holde deg varm uansett når på året du skal bruke jakken. Du kan fint bruke termojakken som en overgangsjakke på de kaldere dagene, men den passer også bra som et isolerende mellomlag når det er ordentlig kaldt. Termojakkene fra MASCOT er veldig anvendelige og kan brukes i alt slags vær og i alle situasjoner. Termojakken er også fin å ha på seg på vei til eller fra jobben.

    Termojakkene er pustende, vindtette og vannavvisende, noe som gjør dem praktiske og velegnede til alt slags vær. MASCOT har termojakker med CLIMASCOT®-fôr, som du enkelt kan bruke som en lett og myk overgangsjakke, men som også fungerer bra som et varmt lag under vinterjakken når det er ordentlig kaldt. Termojakker i CLIMASCOT®-fôr er lette og tar liten plass og er derfor ideelle under en vann- og vindtett jakke fra MASCOT.

    MASCOTs termojakker har et smart design og er tilgjengelig i mange farger. Du finner også termojakker i fluoriserende materiale, som er godkjent i henhold til EN ISO 20471. Disse jakkene gjør det mulig å være behagelig kledd selv når du har en jobb som stiller ekstra høye krav til synlighet og sikkerhet. Du finner enkelt en termojakke som passer din stil og dine behov.

    MASCOTs termojakker har mange funksjonelle detaljer, så uansett om du ønsker en termojakke med reflekseffekter, brystlomme, frontlomme, pennelomme eller andre detaljer, så finner du lett en som oppfyller dine krav og behov. I utvalget finner du også produkter med plass til logotrykk på brystlommen.