Fleecejakker

    Fleecejakkene fra MASCOT er perfekte hvis du har bruk for en lett og varm jakke som beskytter i skiftende vær. Fleecejakker holder deg varm på kjølige morgener, men er også godt egnet som et ekstra isolerende lag under andre arbeidsjakker på kalde vinterdager. Mange av MASCOTs fleecejakker er både pustende, vindtette og vannavvisende, slik at du skal beskyttes på best mulig måte i all slags vær. Derfor er disse jakkene perfekte til både kjølige og fuktige arbeidsdager.

    MASCOT har fleecejakker i en rekke forskjellige design som passer til din arbeidssituasjon. Alle våre fleecejakker er utstyrt med flere funksjonelle detaljer. Du finner flere praktiske lommer, som brystlomme, frontlomme og innerlomme. Det finnes også en telefonlomme med knappelukking, slik at du lett får tilgang til telefonen. Ved hjelp av påsatte reflekseffekter blir du også godt synlig i mørket. Flere av fleecejakkene i utvalget har også et forlenget ryggparti for å gi ekstra beskyttelse og holde deg varm mens du jobber. I tillegg er mange av fleecejakkene utstyrt med justerbar, elastisk snøring og elastiske bånd, så jakkene sitter tett til kroppen og beskytter mot kulde. Fleecejakkene lukkes med glidelås med innvendig vindskjørt.
    MASCOTs fleecejakker er ergonomisk designet for å gi deg den beste komforten og passformen. Ermene er ergonomisk formet for å kunne følge armenes naturlige bevegelser og gi deg god bevegelsesfrihet.

    Fleecejakker fra MASCOT er behagelige å ha på ettersom de er produsert i et mykt og isolerende materiale. I utvalget finner du flere forskjellige varianter med antipilling, som garanterer at fleecejakken ikke nupper. MASCOTs fleecejakker finnes i en rekke forskjellige farger, inkludert tre fluoriserende farger, hvis du har bruk for arbeidsklær som er ekstra synlige. I MASCOTs utvalg av fleecejakker finner du flere produkter med mulighet for logotrykk.