Vintervester

    MASCOT har et bredt utvalg av vintervester som er ideelle for å holde kroppen varm om vinteren. Uansett om du behøver et isolerende mellomlag, eller om du vil bruke vesten som et ekstra lag utenpå en collegegenser eller hettegenser, er vintervestene det opplagte valget. Alle vintervestene fra MASCOT er vannavvisende, slik at du kan holde deg varm og tørr gjennom hele dagen. For å kunne gi den beste komforten når du jobber i kalde omgivelser, er flere av vestene også pustende og vindtette.

    I utvalget finnes det vintervester i forskjellige varianter, alle i komfortable materialer. Vintervestene er isolert med forskjellige typer fôr, for eksempel pelsfôr eller CLIMASCOT®-fôr. I MASCOT® ADVANCED-serien finner du en vintervest med CLIMASCOT®-fór, som fungerer spesielt bra som et isolerende mellomlag på grunn av vestens høye isoleringsevne, design og lave vekt. I utvalget av vintervester finner du også en vest med Bjørnenylon® som yttermateriale. Materialet er vannavvisende, særdeles slitesterkt og har isolerende egenskaper når det kombineres med for eksempel pelsfôr, som mange av MASCOTs vintervester er isolert med.

    Vintervestene fra MASCOT har mange funksjoner og detaljer. Flere av vintervestene er designet med stretchstoff i sidene for å gi deg en fleksibel passform og stor bevegelighet, slik at du kan jobbe uanstrengt. Det finnes også vester med elastikk i ermene og trykknappregulering i linningen, slik at vestene kan tilpasses og varmen holdes tett til kroppen. For enda bedre beskyttelse mot kulde kan du også få MASCOTs vintervester med forlenget rygg og høy krage. Vestene er utstyrt med alle de praktiske lommene du trenger til utstyret ditt. Vestene har også D-ring til nøkler eller ID-kort.

    Hvis du trenger en vintervest i fluoriserende materialer som er godkjent i henhold til EN ISO 20471, finner du også dette i MASCOTs utvalg. Vesten er behandlet med Teflon® på overflaten, som gir en smussavvisende overflate og høy synlighet. Reflekseffektene gjør deg enda mer synlig for omgivelsene.