Termoundertøy

    Termoundertøy fra MASCOT er for deg som behøver maksimal beskyttelse mot kulde. Når man arbeider ute i årets kalde perioder, er det viktig å ha termoundertøy som kan holde deg varm hele dagen. Det skal derfor være isolerende, så du kan holde varmen, samtidig som det skal være fukttransporterende, så du ikke blir våt og kald.

    Termoundertøyet transporterer svetten bort fra kroppen, og fukten fordeles på utsiden av stoffet. Der fordeles den effektivt til et større område, slik at fukten fordamper lettere og du unngår å fryse. Det skal fungere som et beskyttende lag som regulerer kroppstemperaturen din, uavhengig av hvilket vær eller miljø du arbeider i.

    Termoundertøy fra MASCOT har ingen sømmer som kan irritere, og er produsert i myke og meget lette materialer. Dette gjør at komforten er optimal selv når du utfører fysisk arbeid i mange timer. Samtidig får du termoundertøyet i nøytrale farger med pene detaljer, noe som gjør det mulig å ta av den ytterste skjorten og vise frem termoskjorten om du skulle bli varm i løpet av dagen. Termoundertøy fra MASCOT har en tettsittende passform som er designet etter kroppens figur. Samtidig har det stretch i flere retninger, noe som gir stor bevegelsesfrihet. Bruk søkefunksjonen til å finne det termoundertøyet som passer til nettopp dine behov.