Fleecegensere

    Gode fleecegensere er uunnværlige når du som f.eks. håndverker skal jobbe utendørs og trenger et lag som holder deg varm. Fleecegensere kan brukes både som det ytterste laget på småkjølige dager, eller som et isolerende mellomlag under vinterjakken. Hos MASCOT har vi flere flotte fleecegensere å velge mellom.

    MASCOTs fleecegensere har en moderne passform. Dette gir ikke bare et flottere utseende. Det sørger også for at varmen holdes tett til kroppen. Stoffet ved håndleddene er elastisk, slik at ermene sitter helt tett og holder vind og kulde ute. MASCOTs fleecegensere er laget av kvalitetsmaterialer som ikke har tendens til å nuppe seg – du kan f.eks. velge en utgave med antipilling.

    Hvis du liker gjennomtenkt design, bør du definitivt ta en titt på de innovative fleecegenserne fra MASCOT® ADVANCED. Her får du en nyskapende versjon av fleecegenseren, med en glatt og fin overflate som gjør at skitt og støv ikke setter seg så lett fast. Stretch-stoffet og de formskårne ermene gjør at du få formidabel bevegelsesfrihet, slik at du kan gjøre jobben din uten at noe strammer. I tillegg har fleecegenserne høy krave, slik at du holder deg varm rundt halsen uten bruk av ekstra beskyttelse.