Undertrøyer

  Hos MASCOT blir du godt kledd fra innerst til ytterst. Du finner et bredt utvalg av undertrøyer i mange forskjellige kvaliteter, materialer, passformer og med mange forskjellige bruksmuligheter.

  Et meget bredt utvalg

  MASCOT har et bredt utvalg av undertrøyer til forskjellige behov. Du finner blant annet undertrøyer med korte ermer, som passer godt i overgangsmånedene, samt undertrøyer med lange ermer, som er perfekte som innerlag på kaldere dager. Undertrøyene finnes i en rekke nøytrale farger, som hvit, sort, antrasitt og marine. For at du skal finne den som passer deg best, har undertrøyene mange forskjellige passformer. Takket være en veldig elastisk passform er modellene egnet både til menn og kvinner.

  Materialer i høy kvalitet

  Med en lett og fukttransporterende undertrøye kan du enkelt holde deg tørr igjennom arbeidsdagen. MASCOTs undertrøyer er laget i funksjonelle og lette materialer. Noen er først og fremst fukttransporterende. En god del er også isolerende. Også finnes det varianter som f.eks. tørker raskt og/eller har antibakterielle egenskaper. Dette gjør at du selv med et høyt tempo gjennom arbeidsdagen kan opprettholde en god kroppstemperatur og unngå nedkjøling av kroppen eller annet ubehag.

  God komfort og bevegelsesfrihet

  MASCOTs undertrøyer er designet med fokus på komfort og bevegelsesfrihet. Undertrøyene har en moderne passform som følger alle kroppens bevegelser. For å gi deg god bevegelsesfrihet gjennom hele arbeidsdagen er undertrøyene designet i et elastisk og fleksibelt materiale. En del av undertrøyene i MASCOTs produktutvalg har ingen sjenerende sømmer, merkelapper og vaskeanvisninger, slik at du unngår irritasjon og kløe.