T-skjorter til kvinner

  MASCOT tilbyr et bredt utvalg av t-skjorter til kvinner der høy kvalitet og optimal komfort står i sentrum. I sortimentet av t-skjorter til kvinner finner du produkter med både rund hals og v-hals samt med korte og lange ermer. MASCOTs t-skjorter med damepassform kan brukes alene til arbeidsbuksene dine, eller som en del av et lag-på-lag-antrekk.

  Forskjellige materialer

  MASCOTs t-skjorter til kvinner er utviklet i forskjellige materialer, alt etter dine behov. T-skjorter til kvinner med ProWash® er egnet til industrivask ved maksimalt 75 grader C og etterfølgende industriell tørking.

  I sortimentet har vi også t-skjorter til kvinner med COOLMAX® – et mykt, fuktavledende og hurtigtørkende materiale som holder deg tørr, selv om du svetter, når det bæres helt inntil huden. Med en t-skjorte i COOLMAX® som innerste lag føles huden din aldri fuktig, og du unngår at kroppen din blir nedkjølt. Du finner også t-skjorter i 100 % bomull som er myke å ha på seg, og som kan være påkrevd hvis du jobber i nærheten av glør.

  Kombiner på kryss og tvers av serier

  MASCOTs t-skjorter til kvinner finnes i mange forskjellige farger som kan kombineres på tvers av alle serier. Våre t-skjorter med damepassform kan kombineres med både arbeidsbukser, shorts og skjørt.