Langermede T-skjorter

    Hvis du trenger en t-skjorte som gir deg litt ekstra varme på armene, finner du et bredt utvalg av langermede T-skjorter til både arbeid og fritid hos MASCOT. MASCOTs langermede T-skjorter kan brukes både alene og i kombinasjon med andre overdeler. Du kan for eksempel bruke en langermet t-skjorte som et lag under arbeidsklærne hvis du kler deg etter lag-på-lag prinsippet. I MASCOT® ADVANCED-serien finner du blant annet en langermet t-skjorte i et hurtigtørkende og fukttransporterende materiale, som effektivt leder fukt bort fra kroppen. Det gir deg optimal komfort og en god kroppstemperatur, uansett om du er fysisk aktiv i kalde eller varme miljøer.

    Komfort i fokus

    MASCOTs langermede T-skjorter finnes både i ensfargede og tofargede varianter, slik at du enkelt kan velge den fargen du foretrekker, og finne noe som passer sammen med de andre arbeidsklærne dine fra MASCOT. MASCOTs langermede T-skjorter finnes i en moderne passform, som gir deg stor bevegelsesfrihet. I utvalget finner du også t-skjorter som er designet med en behagelig bomullsside inn mot kroppen og slitesterkt polyester på utsiden, slik at t-skjortene kan brukes til litt av hvert. Dessuten har flere av de langermede T-skjortene fra MASCOT ekstra polstring over sømmen i nakken, så den ikke sjenerer.

    Hold deg synlig og sikker

    Hvis du jobber i et høyrisikoområde med krav til synlighet og sikkerhet, kan du finne langermede T-skjorter i fluoriserende farger. Hvis du har en jobb der du har bruk for flerbeskyttelse, kan du dessuten få en langermet t-skjorte som har både antistatiske og flammehemmende egenskaper.