Arbeidsbukser til kvinner

  Hos MASCOT finner du et moderne utvalg av arbeidsbukser til kvinner. Kvinnebuksene har en feminin passform, alle de beste funksjonene og super komfort og design. Uansett bransje og behov har MASCOT akkurat de arbeidsbuksene til kvinner som du leter etter.

  Velg mellom to forskjellige passformer

  MASCOT tilbyr som kjent arbeidsbukser i mange forskjellige størrelser og benlengder, og våre arbeidsbukser til kvinner er også utviklet i forskjellige passformer. De to passformene kaller vi «DIAMOND» og «PEARL». Hvilken passform som passer best for deg, kommer an på din kroppsfasong og differansen mellom livvidden og hoftemålet.

  DIAMOND fit

  DIAMOND-passform:

  Er det mer enn 20 cm differanse mellom livvidden og hoftemålet, så er DIAMOND-passformen riktig for deg. Måler du for eksempel 82 cm rundt livet og 107 cm rundt hoftene, så vil vi anbefale en størrelse 38 DIAMOND. DIAMOND-passformen er med andre ord for deg som har smal midje i forhold til hoftene. Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av arbeidsbukser til kvinner med DIAMOND-passform.

  PEARL fit

  PEARL-passform:

  PEARL-passformen er derimot for deg som har livvidde og hoftemål med mindre enn 20 cm differanse. Måler du for eksempel 98 cm rundt livet og 107 cm rundt hoftene, så anbefaler vi en størrelse 42 PEARL. PEARL-passformen er kort sagt for deg som har bred midje i forhold til hoftene. Leter du etter arbeidsbukser til kvinner med PEARL-passform, så se etter PEARL-symbolet.

  Vi anbefaler alltid at du prøver arbeidsbuksene før du kjøper. Beskrivelsene over er overordnede retningslinjer, og derfor kan du oppleve at du trenger en annen passform eller størrelse enn først antatt. MASCOTs arbeidsbukser til kvinner finnes dessuten i to forskjellige benlengder: 76 cm og 82 cm.

  Komfort og bevegelsesfrihet – også for kvinner

  Mange kvinnelige håndverkere og industriarbeidere har problemer med å finne funksjonelle arbeidsklær som innfrir kravene til holdbarhet, slitestyrke og passform. Hos MASCOT fører vi et bredt utvalg av arbeidsklær og verneklær til kvinner, som innfrir alle disse kravene. Spesielt sortimentet av arbeidsbukser til kvinner er utformet for å gi kvinner best mulig komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele arbeidsdagen.

  Kompromissløs funksjonalitet

  Selv om MASCOTs arbeidsbukser til kvinner har annerledes passform og design, betyr ikke det at funksjonaliteten er dårligere. Med kvinnebuksene får du både frontlommer, baklommer, hengelommer og egne lommer til tommestokk og mobiltelefon, som du kjenner fra MASCOTs øvrige sortiment. De moderne arbeidsbuksene til kvinner kan dessuten suppleres med tilbehør som belte, hammerholder eller kneputer etter behov.