Flammehemmende

    Jobber du i omgivelser der du er utsatt for varme eller gnister? Da må du ta en titt på MASCOTs utvalg av flammehemmende arbeidsklær og verneklær. Hos MASCOT finner du arbeidsklær som er EN ISO 11612- og 14116-godkjente. Hvis du velger våre flammehemmende arbeidsklær, er du sikret en optimal beskyttelse som er spesialtilpasset både yrket og arbeidsoppgavene dine.

    Beskyttelse etter fagområde

    Hvis du jobber som sveiser, smed, elektriker, maskinfører, offshorearbeider eller innen industri, kan du være utsatt for høy varme, gnister eller elektrisitet. For å beskytte deg på best mulig måte er det helt avgjørende at du har på deg riktige arbeidsklær. Hos MASCOT finner du et produktutvalg av flammehemmende arbeidsklær som bl.a. beskytter deg mot strålevarme, kontakt med flammer, gnister, damp og varme materialer. Flammehemmende arbeidsklær og verneklær som er EN ISO 11612- og 14116-godkjent, reduserer risikoen for at klærne kan antennes ved kortvarig flamme- eller varmeeksponering. Ytterligere beskyttelse må brukes ved langvarig varmeeksponering, og vi anbefaler også spesiell beskyttelse av hode, hender, føtter og andre utsatte områder.

    Innovative materialer ivaretar sikkerheten

    MASCOTs produktutvalg av flammehemmende arbeidsklær er fremstilt i materialer som er spesielt utviklet for å beskytte deg mot varme og ild. Valget av stoffkvalitet, tråd og logotrykk minimerer risikoen for flammespredning. Mange av produktene er også antistatiske og syrebeskyttende. Produktene er godkjent for å beholde flammehemmende egenskaper ved opptil 75 husholdningsvasker eller 50 industrivasker. Alle lommer og detaljer på MASCOTs flammehemmende arbeidsklær er lukket og sikret for å beskytte mot gnister. Dermed trenger du aldri å velge enten funksjonalitet eller komfort når du skal kjøpe flammehemmende arbeidsklær eller verneklær fra MASCOT.