Verneklær

MASCOT har et bredt utvalg av verneklær som holder deg sikker og synlig gjennom arbeidsdagen. Det store utvalget gir deg gode muligheter for å mikse og matche hi-vis-klær ut fra mange forskjellige faktorer, som sikkerhetsklasse, værforhold, sertifiseringer og farge. Velg blant et bredt sortiment i fluoriserende gult, oransje eller rødt – ensfarget eller tofarget samt med reflekser med høyest mulig refleksjonsevne.

Produkter (0)

MASCOTs verneklær er funksjonelle og samtidig stilige og behagelige å gå med. Du behøver derfor ikke å velge bort verken funksjonalitet, komfort eller design. Utforsk utvalget vårt og finn verneklær som passer til nettopp dine ønsker, krav og arbeidsforhold. Du kan selv sette kravene i produktsøket.

Hi-vis gul, Hi-vis oransje & Hi-vis rød - Arbeidsklær - MASCOT® SAFE SUPREME

Funksjoner til alle slags arbeidsoppgaver

MASCOT verner om din sikkerhet og tilbyr verneklær til alle hverdagens utfordringer. Det er viktig at du kler deg i arbeidsklær som lever opp til kravene for sikkerhet, slik at du er sikker og synlig i jobben din. Det gjelder uansett om behovet ditt er regn-, vinter- eller termotøy.

EN 342EN 343IEC 61482-2
EN ISO 11611EN 13034EN 1149-3/5EN ISO 20471EN ISO 11612

MASCOT har et bredt utvalg av funksjoner, farger og sikkerhetsklasser, så du kan kombinere klærne etter dine behov. Du finner verneklær som holder deg sikker uansett om du jobber ute i alt slags vær, med farlige kjemikalier eller i tett kontakt med ild. MASCOTs verneklær gir deg samtidig god komfort og bevegelsesfrihet.

Sikkerhetsklasser

MASCOTs verneklær er sertifisert iht. EN ISO 20471, som er en internasjonal standard som stiller krav til synlig bekledning for de som arbeider i høyrisikoområder. Når du velger hi-vis-klær, er det viktig at de lever opp til kravene som arbeidsplassen din stiller. Hos MASCOT har vi tre sikkerhetsklasser (1–3), der klasse 3 er den høyeste. Sikkerhetsklassen til hi-vis-produktene avgjøres av arealet med refleks og fluoriserende materiale. Hvilken klasse du skal velge, avhenger av hvor høy risiko det er der du befinner deg. Det er mulig å kombinere produkter i forskjellige klasser for å oppnå en høyere sertifiseringsklasse enn det hvert enkelt produkt har. Kombinasjonsmulighetene ses blant annet på etiketten på vaskeanvisningen og i bruksinformasjonen i klærne.

Les mer

Verneklær spesialdesignet for kvinner

Arbeidsklær, også verneklær, skal være gode å ha på. Jo bedre klærne sitter, desto større komfort og bevegelsesfrihet får du. MASCOT tilbyr softshell- og vinterjakker med høy synlighet og spesialdesignet for kvinner, slik at du som kvinne ikke trenger å ofre komforten når det gjelder verneklær. Begge jakkene er godkjent iht. EN ISO 20471 klasse 3, og de er derfor opplagte valg for deg som må være synlig og sikker i jobben din.

Arbeidsklær til kvinner - MASCOT® SAFE SUPREME - Hi-vis gulJakke til kvinner  - Hi-vis oransje - MASCOT® SAFE SUPREME