Kneputer

  Hos MASCOT vet vi at riktig tilbehør og arbeidsklær kan gjøre arbeidsdagen mer sikker. Hvis du for eksempel har en jobb der du sitter nye på knærne, er et par kneputer av høy kvalitet veldig nyttig.

  Velg kneputer som matcher produktets knelommedesign

  MASCOTs kneputer er samsertifiserte i henhold til EN 14404, med spesifikke typer knelommer i MASCOT-produkter. Hvilken knepute du skal velge, avhenger av knelommedesignet til MASCOT-produktet ditt, som enten er SHORT, LONG eller SHORT/LONG. Høyden på knelommene kan justeres på produkter med knelommedesign SHORT/LONG.

  MASCOTs kneputer er definert som SHORT eller LONG., slik at du lett finner ut hvilke kneputer som passer til MASCOT-produktet ditt.

  Ved å velge kneputen som passer til knelommedesignet i MASCOT-produktet ditt, oppnår du den høyeste komforten. Hvis du velger en annen knepute enn den MASCOT anbefaler, kan det hende at kneputen vil rotere eller ikke gi optimal beskyttelse i knestående stilling.

  I MASCOTs utvalg finner du en rekke forskjellige kneputer, hvor komfort og slitestyrke er i fokus. Ønsker du en slitesterk variant, som samtidig gir lufting til knærne, har MASCOT kneputer med luftekanaler som øker pusteevnen. I utvalget finner du også kneputer som er sertifisert i henhold til EN 14404. Sertifiseringen sikrer at kravene om høyeste beskyttelse av knærne overholdes.

  Riktig passform er viktig

  Jobber man mye på knærne, er det viktig å ta grep for å unngå skader. Et par funksjonelle kneputer gir økt sikkerhet til knærne dine. Hva man foretrekker av beskyttelse er selvfølgelig individuelt. Derfor har vi designet kneputer som passer til alle typer bransjer. Samtidig finnes produktene i forskjellige tykkelser og kvaliteter, alt etter hva du synes er mest behagelig.

  For å være sikker på at du får maksimalt utbytte av kneputene dine, er det viktig at du velger riktig størrelse. Velger du en modell som er for lang eller for kort, risikerer du at knelommene, og dermed også kneputene, sitter på feil plass og dermed ikke gir riktig beskyttelse.