Strikkejakker

  Er du ute etter en komfortabel jakke som beskytter deg mot vær og vind, og som ikke er for varm? Hos MASCOT finner du et allsidig utvalg av strikkejakker, som er produsert i de aller beste materialene for å gi deg optimal bevegelsesfrihet og komfort helt utenom det vanlige.

  Beskytt deg mot vind og vann – også med strikkejakke

  En del av MASCOTs strikkejakker består av tre lag med stoff: Strikk ytterst, fleece innerst og med en vindtett og vannavvisende membran som mellomlag, noe som gjør jakken både pustende, vindtett og vannavvisende. De moderne strikkejakkene blir dermed et glimrende alternativ til den mer klassiske softshell-jakken. Med disse strikkejakkene får du samtidig friheten av et stretch-materiale, noe som gjør jakken enda mer fleksibel.

  Hold deg varm og tørr med flere lag

  Når du skal kle deg til en kald arbeidsdag, er det viktig å tenke «lag». Hvis du jobber innen bygg, industri eller håndverk, kan du enkelt finne en strikkejakke som passer deg. Strukturen i overflaten er veldig forskjellig, alt etter hvilken type strikkejakke du velger. Strikkejakker er perfekte som ytterlag, da de beskytter mot kjølig vær. MASCOT anbefaler å bruke både fleecegensere, gensere, vester, t-skjorter og pustende undertøy sammen med de behagelige strikkejakkene, slik at du kan holde deg både varm og tørr gjennom dagen.

  Funksjonalitet i enhver arbeidssituasjon

  Alle strikkejakker i MASCOTs utvalg har funksjonelle lommer, noe som gjør det mulig å oppbevare de tingene du har med deg, på en enkel og sikker måte. Jakkene har også høy krage, slik at halsen din er beskyttet mot vind. Enten du foretrekker en jakke med lang eller kort glidelås, finner du et utvalg av strikkejakker hos MASCOT som passer dine behov.