Piratbukser

    Blir det av og til for varmt i arbeidsbukser? Har du en jobb som krever beskyttelse av knærne? Da er et par funksjonelle piratbukser det du behøver. Her kan du nemlig bruke knelommer samtidig som du får luft inn til beina. I MASCOTs produktutvalg finner du piratbukser med eksepsjonell komfort. Produktene er blant annet designet med detaljer som sikrer en ergonomisk passform. For å sikre produktenes levetid er de produsert med trenålssømmer, som gir ytterligere slitestyrke. Du finner piratbukser i forskjellige materiale, alt etter bransje og behov. Hvis det for eksempel kreves litt ekstra av arbeidsklærne dine med tanke på bevegelsesfrihet, bør du gå for en piratbukse med stretch.

    Arbeidsklær skal være funksjonelle og praktiske

    Hos MASCOT vet vi at arbeidsklær skal kunne tåle litt av hvert når det gjelder slitasje og smuss. Alle produktene tåler derfor vanlig maskinvask og er produsert i en kvalitet som skal holde tritt med utfordringene. Enkelte av våre hi-vis piratbukser er behandlet med TEFLON®. Det gir produktet en beskyttende overflate, der slitasje og smuss ikke har mulighet til å sette seg fast.

    Bruker du mye verktøy, bør du gå for en piratbukse med ekstra lommer. I utvalget finner du både produkter som har påsydde hengelommer, og produkter der lommene kan fjernes ved hjelp av glidelås og knapper. MASCOT er klar over at verktøy fort sliter på stoffet i bukselommene. Derfor har vi forsterket bunnen av lommene med materialer som CORDURA® og KEVLAR®. Her får du en blanding av slitestyrke og stikkmotstandsdyktighet utover det vanlige.
    MASCOT har det lille ekstra med et eget laboratorium og testsenter, der alle produktene testes før de selges. Maskiner, utviklere og testpersoner sikrer at kvaliteten på produktet ditt er i ypperste klasse.