Luer

    På de kalde vinterdagene er det viktig å ha en god lue. Hos MASCOT finner du luer med forskjellige farger, passformer og uttrykk, slik at du garantert finner en som passer til både arbeidsklærne dine og den personlige stilen din.

    Hold varmen med funksjonel lue

    En varm og myk strikkelue holder ørene, pannen og hodet varmt når du jobber utendørs på kalde dager. Hos MASCOT finner du forskjellige luer til dine behov. Hvis du trenger en varm lue, har vi luer i elastisk ribbestrikk, som tilpasser seg hodets form. De elastiske materialene gjør at luen er behagelig å ha på hele arbeidsdagen. Hvis du trenger ekstra beskyttelse i kalde perioder, finner du også luer med vindtett membran hos MASCOT. Disse luene kan fint brukes på dager der det både er kaldt og mye vind. Hvis du har en jobb med høyt tempo eller skiftende temperaturer, er det en fordel at luen er fukttransporterende. MASCOT har derfor også luer i en tynnere bomullsblanding med isolerende Thermax®, som holder deg varm, samtidig som fukten lett transporteres ut.

    Velg tilbehør som passer til arbeidsklærne

    MASCOT har et stort utvalg av luer som passer alle behovene dine, uansett om du foretrekker nøytrale eller mer fremtredende farger. Når det er for varmt med lue, finner du også et utvalg av behagelige capser, som kan beskytte hodet ditt mot solen. Uansett hvilket hodeplagg du velger, kan du enkelt kombinere det med resten av MASCOT-produktene.