Kjemikaliebeskyttende

    Ansatte i byggebransjen eller innen industri kan risikere å bli utsatt for sprut flytende kjemikalier. Hos MASCOT finner du et utvalg av produkter som er EN 13034-godkjente og gir en begrenset beskyttelse mot kjemikalier.

    Beskytt deg mot flytende kjemikalier

    Arbeidsklær med beskyttelse mot kjemikalier er en god investering hvis du er utsatt for små mengder kjemikaliesprøyt. MASCOTs arbeidsklær mot kjemikalier er egnet til bruk på arbeidsplasser og i omgivelser der det er risiko for kjemikaliesprøyt, men ikke er krav om full kroppsbeskyttelse. Hvis verneklærne blir utsatt for kjemikalier, må du raskt ta dem av for å beskytte huden.Hvis uhellet er ute, må alltid arbeidsklærne skiftes ut.

    Sertifisert beskyttelse fra topp til tå

    MASCOTs utvalg av arbeidsklær mot kjemikalier er utformet slik at sømmene forhindrer at væske og kjemikalier trenger inn gjennom klærne. For å oppnå best mulig beskyttelse anbefales det å bruke verneklær som dekker hele kroppen. I MASCOTs produktutvalg finner du både heldrakter og todelte arbeidsklær mot kjemikalier, som er sertifisert iht. EN 13034. Hvis du trenger ytterligere beskyttelse, har MASCOT arbeidsklær og verneklær som beskytter mot statisk elektrisitet, gnister, flammer og ekstrem varme. Se hele utvalget innen sertifisert vernebekledning her på siden eller hos din lokale MASCOT-forhandler.