Gensere

    Hos MASCOT har vi arbeidsklær til alle bransjer og industrier. Uansett om du jobber foran datamaskinen, på lageret eller med håndverk, har vi et stort utvalg av trøyer som passer til din arbeidsdag. Som med alle andre MASCOT-produkter er passform og komfort også viktig her. Utvalget av trøyer og andre overdeler er derfor utviklet i innovative og kvalitetstestede materialer som gir deg presentable arbeidsklær med lang levetid.

    Alle MASCOT arbeidsklær kan lett mikses og matches på tvers av kategorier og serier. På den måten kan du selv sette sammen arbeidsklærne dine slik du vil. I tillegg finner du i utvalget av trøyer produkter med mulighet for trykk med firma- eller navnelogo.

    Stort utvalg av trøyer til alle

    Utvalget av trøyer er bredt. Liker du en avslappet stil på jobben hvor det skal være stor plass til alle typer bevegelser, finner du et stort utvalg gensere og fleecegensere til enhver smak. Hvis overdelen skal være lett å ta av og på, kan du med fordel velge trøyer med gjennomgående glidelås. Velg mellom en rekke ulike farger, med mange muligheter til å tilpasse produktet iht. bedriftens profil. Hvis du vil skille deg ut og sette ditt eget personlige preg på arbeidsklærne, finner du enkelt overdeler som hettegensere og gensere med moderne trykk og design i serien MASCOT® CROSSOVER.

    MASCOT tilbyr dessuten strikkegensere i klassiske nøytrale farger som f.eks. er perfekt til kontor og logistikk. Ønsker du strikk til kaldere omgivelser, finner du også trøyer i et tykkere materiale og med mange funskjonelle detaljer.