Global løsning for arbeidsklær

  Enkel styring av din globale løsning for arbeidsklær.

  Global løsning for arbeidsklær

  Spar tid og penger på administrasjon med en global avtale

  Driver du virksomhet på tvers av landegrenser? MASCOT kan forenkle prosessen for innkjøp av arbeidsklær for deg, ved å tilby virksomheten din én global løsning.

  I stedet for lokale innkjøpsavtaler for arbeidsklær på lands- eller avdelingsnivå, kan du benytte deg av fordelene en totalløsning gir deg. På denne måten kan du minimere administrasjonstiden ved å ha én global og helthetlig service- og bestillingsløsning på tvers av virksomheten. Du oppnår også en helhetlig bedriftsprofil på global basis gjennom et felles produktutvalg.

  Hos MASCOT får du én sentral kontaktperson med inngående kompetanse og bransjekunnskap, som administrerer den globale avtalen sammen med deg. Dette sikrer at alle aspekter av prosessen, fra den første samtalen til bestilling, leveranse, gjenbestilling og serviceløsninger, blir håndtert ensartet.

  Samtidig har du muligheten til å arbeide lokalt. MASCOT har egne salgsrepresentanter i 20+ europeiske land samt et omfattende nettverk av forhandlere i hele Europa og resten av verden. Med MASCOT får du en strømlinjeformet global løsning, som er tilpasset lokale forhold.

  Eksklusivt konsept for multinasjonale virksomheter

  MASCOT tilbyr en helhetlig løsning for arbeidsklær for multinasjonale virksomheter, på tvers av landegrenser. Dersom virksomheten din har flere enn 1000 brukere av arbeidsklær på global basis, kan MASCOT gi deg alle fordelene av å ha kun ett kontaktpunkt.

  MASCOT administrerer din globale løsning for arbeidsklær

  • Rask, feilfri leveranse verden over – med minimal administrasjon
  • Sentral prosjektstyring i hele verden – med ett kontaktpunkt
  • Et distribusjonsnettverk for hele Europa samt videreforhandlere i hele verden
  • Ensartet kvalitet, produktutvalg og service

  Kontakt MASCOTs Global Key Account-team, som tar seg av våre store, multinasjonale kunder.