Arbeidsklær

  Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av arbeidsklær med fokus på høy kvalitet til både menn og kvinner. Arbeidsklærne er rettet mot mange forskjellige bransjer, blant annet håndverk, service, transport og industri. MASCOTs arbeidsklær er Tested to Work gjennom brukertester, laboratorietester og kvalitetskontroller som sikrer at du får de beste arbeidsklærne med fokus på komfort, passform, kvalitet og design.

  Forskjellige materialer til forskjellige behov

  Hos MASCOT tilbyr vi produkter som passer for dine behov, uansett yrke. Uansett om du trenger arbeidsklær som du kan bevege deg i, holde varmen i, eller som har god slitestyrke, så finner du det hos MASCOT. MASCOTs utvalg omfatter blant annet arbeidsklær i ultimat stretchstoff, som er et fleksibelt, lett og slitesterkt materiale. Ultimat stretchstoff følger smidig bevegelsene dine og sikrer deg optimal bevegelsesfrihet. Hos MASCOT finner du dessuten kvalitetsmateriale fra merker som TENCEL®, COOLMAX®, CORDURA® og mange flere.

  Sertifiserte verneklær

  MASCOT har et stort utvalg av sertifiserte verneklær, fordi vi er opptatt av at du får korrekt bekledning til jobben din. Uansett om jobben din krever arbeidsklær som kan holde deg varm, tørr, synlig og sikker eller beskyttet mot solens skadelige UV-stråler, så finner du dem hos MASCOT. Vi har dessuten et bredt utvalg av produkter som tåler industrivask og -tørk.

  Du vil med sikkerhet kunne finne flotte arbeidsklær, vernesko og annet i MASCOTs brede produktutvalg. MASCOT har i mange år levert verneklær, fottøy og alminnelige arbeidsklær til alle bransjer og firmaer.

  Alle våre produkter lages i henhold til slagordet «Tested to work». Absolutt alle våre arbeidsbukser, arbeidsjakker, vernesko eller andre produkter er totaltestet. Vi bruker laboratorietester, brukertester, kvalitetskontroller og mye annet når vi velger metervarer til verneklær og arbeidsklær. Du vil øyeblikkelig merke at MASCOTs arbeidsklær, verneklær og vernesko er Tested to work.

  Kvinne - Piktogram

  Fokus på damepassformer

  I MASCOTs produktutvalg finner du også arbeidsklær for kvinner. Vi har alt fra t-skjorter og fleecegensere til skalljakker og vinterjakker som er figursydd spesielt til kvinner. MASCOT tilbyr også arbeidsbukser i to forskjellige damepassformer. Passformene heter DIAMOND og PEARL, og forskjellen avhenger av forholdet mellom midje- og hoftemålene dine. Med de to forskjellige passformene til damer sørger MASCOT for at alle kvinner kan finne seg et par arbeidsbukser som de ikke bare passer, men som også gir optimal bevegelsesfrihet og høy komfort.

  Arbeidsklær til kvinner

  Barn - Piktogram

  Klær til barn som vil se ut som mor og far

  Hos MASCOT har vi også et utvalg av barneklær med stor bevegelsesfrihet. Klærne er laget av de samme slitesterke materialene som du kjenner fra arbeidsklærne til voksne, så dette er barneklær som tåler å bli brukt. De er utviklet med fokus på å gi barn de beste forutsetningene for å leke og bevege seg fritt. I tillegg får barna muligheten til å matche mors og fars arbeidsklær, med samme design og farger.

  Barneklær

  Utforsk vårt store utvalg av arbeidsklær, verneklær, vernesko og tilbehør. MASCOT tilbyr alle de beste produktene, med fokus på komfort, passform, kvalitet og design.