Kjeledresser

    Hvis du jobber i en bransje hvor du er ekstra utsatt for kulde eller skitt, er en funksjonell kjeledress noe for deg. Her får du nemlig arbeidsklær som beskytter deg fra topp til tå. Kjeledresser samler under- og overdelen i én funksjonell løsning. Dermed unngår du at klærne gliper i korsryggen, for eksempel når du jobber fremoverbøyd. Hos MASCOT finner du kjeledresser til både utendørs og innendørs bruk, alt etter dine behov.

    Hvis det for sikkerhetens skyld er viktig at du er godt synlig i ditt daglige arbeid, har vi også kjeledresser i fluoriserende stoff. Hi-vis-produktene som MASCOT forhandler har tverrgående reflekser som gjør deg enda tryggere, for eksempel ved arbeid nær trafikk eller på byggeplasser.

    Hold deg varm og trygg

    Arbeider du ute om vinteren, kan du velge en vinterkjeledress. I vårt produktutvalg finner du produkter med pelsfôr i kroppen og termofôr i armer og ben. Dette sikrer økt isolerende beskyttelse, slik at du unngår å bli kald. Som en ekstra funksjon fås enkelte kjeledresser med hette som kan tas av og settes på etter behov. For ekstra komfort er det satt inn stretchstoff i ryggen. Dette gir deg bedre bevegelsesfrihet i arbeidet.

    Detaljer og funksjoner varierer for å sikre at MASCOT har en kjeledress til alle. Noen bruker også kjeledresser som overtrekksklær når de utfører arbeid som utsetter dem for mye støv eller skitt. Felles for alle produktene er en eksepsjonelt høy kvalitet med god slitestyrke, noe som gjør dem til en god investering for deg.