Damegensere

    Er du på utkikk etter en varm arbeidsgenser eller en smart strikkegenser, har MASCOT det du ser etter. MASCOTs damegensere passer til både arbeid og fritid, og kan brukes over en t-skjorte eller som mellomlag på kjølige dager. MASCOTs damegensere finnes i forskjellige varianter og farger, og har funksjonelle detaljer.

    Funksjonelle gensere

    Du kan velge mellom collegegensere, fleecegensere, strikkegensere og hettegensere i forskjellige varianter. MASCOTs damegensere kommer i forskjellige farger, både klassiske og mer moderne, og både med og uten glidelås. Du finner også detaljer som frontlommer med glidelås, elastisk bånd ved håndleddet og nedre kant samt innvendig vindskjørt på MASCOTs damegensere. Krever jobben din at klærne kan industrivaskes, bør du velge en genser fra MASCOT med ProWash®. Produkter fra MASCOT® med ProWash® tåler industrivask ved opptil 75 grader.

    Kombiner med andre serier

    MASCOTs damegensere kan kombineres med andre produkter fra samme serie eller med et produkt fra en annen serie. Alle produktene fra MASCOT kan settes sammen på kryss og tvers, slik at du kan velge genseren som passer best for deg og din stil.