Jakker

    MASCOT har et bredt produktutvalg av ytterjakker. Her finner du blant annet softshell-jakker, pilotjakker, fleecejakker og regnjakker. Alle jakker er kvalitetstestet og designet etter dine behov, og du finner enkelt modeller med spesifikke sertifiseringer for kulde, vann og varme. Uansett hvilken bransje og hvilket miljø du arbeider i, har MASCOT et utvalg av jakker som passer til nettopp dine ønsker. Hvis du har behov for synlighet på arbeidsplassen, har vi også fluoriserende arbeidsklær som øker sikkerheten.

    Miks og match i de ulike seriene

    Alle produkter fra MASCOT er inndelt i serier med sine egne unike kjennetegn og kvaliteter, som varierer i henhold til sluttbrukerens behov. Du har kanskje visse krav for ytterjakker og andre for bukser? Hos MASCOT velger du fritt om du vil kombinere MASCOT-jakken din med produkter fra samme serie, eller om du heller vil kombinere på kryss og tvers.

    Kvalitetstestet av MASCOT

    MASCOT bruker mer enn 100 ulike materialer i prosessen med å skape best mulig arbeidsklær, og dette gjelder selvfølgelig også for MASCOTs jakker. Derfor vil vårt produktutvalg alltid bestå av produkter i høy kvalitet, som blant annet testes for slitestyrke på MASCOTs eget testsenter. Når det gjelder jakker settes særlig funksjonaliteten i høysetet. MASCOT prøver alltid klærne i nært samarbeid med sluttbrukeren, slik at du får en så god opplevelse som mulig – TESTED TO WORK.