Hi-vis-vester

    Hvis du jobber i nærheten av trafikkerte områder eller maskiner, kan det være helt avgjørende at du er synlig for omgivelsene. Hos MASCOT har vi et bredt utvalg av hi-vis-vester i fluoriserende materialer. MASCOTs hi-vis-vester sikrer synlighet både i dagslys og mørke. Vestene er alle sertifisert i henhold til EN ISO 20471, som gir deg maksimal synlighet og sikkerhet. MASCOT har hi-vis-vester med mange forskjellige funksjoner og detaljer, slik at du enkelt kan finne en vest som passer til dine behov.

    MASCOTs hi-vis-vester finnes både som trafikkvester, termovester, vintervester og verktøyvester. Du er derfor garantert å finne en vest i utvalget vårt som passer nettopp til din jobb. Hi-vis-vester fra MASCOT finnes i forskjellige fluoriserende farger og størrelser. De er tilgjengelig i tre forskjellige fluoriserende farger: gul, oransje og rød. Trafikkvestene er store i størrelsen, slik at de kan brukes utenpå andre arbeidsklær fra MASCOT. Hi-vis-vester fra MASCOT har flere praktiske detaljer, som innerlommer eller verktøyslommer til oppbevaring av verktøy.

    Hi-vis-vester fra MASCOT har synlige reflekser, plassert både loddrett og vannrett. Flere av MASCOTs hi-vis-vester er både pustende, vindtette og vannavvisende for å gi deg god komfort og mulighet til å bruke vestene i skiftende vær.

    Ved å benytte deg av MASCOTs enkle bokstavsystem kan du enkelt finne ut hvordan du kan kombinere vesten med andre plagg for å oppnå en høyere sikkerhetsklasse for sikkerhetsklærne dine. Dette er avgjørende når jobben din krever maksimal sikkerhet og synlighet.