Parkaser

    MASCOT har arbeidsklær til alt slags vær og alle bransjer. Hvis du har bruk for en varm jakke som kan beskytte deg mot vinterkulden, finner du en rekke varme parkas-jakker hos MASCOT. En parkaser er lengere enn en vanlig vinterjakke og beskytter deg ekstra mot kulde nedover rygg og korsrygg. Parkaser gir også ekstra varme til den øvre delen av beina dine, noe som gjør en stor forskjell hvis det er ordentlig kaldt.

    MASCOTs parkaser har mange praktiske funksjoner. Parkas-jakkene er isolert med quiltfôr, og flere av jakkene har enten avtakbart quiltfôr eller pelsfôr, slik at du kan tilpasse jakken etter forskjellige temperaturer. Noen av jakkene har avtakbare, fôrede hetter med justerbar elastisk snøring, slik at hetten kan justeres og sitte tettere rundt ansiktet for å sikre at varmen forblir ved hodet. På andre jakker er det mulig å sette på en hette, som kan gi deg ekstra beskyttelse mot kulde og vind når det virkelig er kaldt.

    Flere av MASCOTs parkas-jakker er sertifisert i henhold til både kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343 for optimal beskyttelse mot kulde og regn. Mange av jakkene er både pustende, vindtette og vannavvisende. Du finner også parkaser i MASCOTs trelagsmateriale MASCOTEX® med tapede sømmer, noe som gjør jakkene fullstendig vanntette. Hvis du har en fysisk aktiv jobb, er det viktig at du velger en pustende parkas-jakke, slik at du kan bli kvitt overflødig varme og fukt, og dermed holde deg varm og tørr. MASCOT har også en parkas-jakke med BEARNYLON® som yttermateriale på jakken. BEARNYLON® er et smuss- og vannavvisende materiale, som samtidig er veldig slitesterkt. Det gir jakken en lang levetid.

    Hvis du for eksempel jobber på en byggeplass eller ved et jernbanespor, er det viktig at du alltid er synlig fra alle vinkler – både i dagslys og i mørke. I så fall bør du velge MASCOTs parkaser i fluoriserende materiale med reflekseffekter og EN ISO 20471-sertifisering. Hvis jobben din krever en jakke som både er antistatisk, syrebeskyttende og flammehemmende, har vi også parkas-jakker med flerbeskyttelse.