Fottøy

  Uansett om du er på leting etter solide vernesko eller sko uten sikkerhetskomponenter, så har MASCOT et av bransjens største utvalg av arbeidssko. Jobber du i ekstreme miljøer, er det helt avgjørende at arbeidsskoene dine oppfyller de høyeste kravene til sikkerhet og samtidig gir deg førsteklasses komfort. Hos MASCOT finner du et bredt sortiment av både tradisjonelle vernesko og -støvler i klassisk design, moderne vernesko i innovative materialer og sko uten sikkerhetskomponenter.

  Still krav til sikkerheten

  Jobber du i miljøer der føttene dine er utsatt for risiko for høye temperaturer, kjemikalier, trykk eller risiko for at gjenstander treffer føttene, så se etter MASCOTs store utvalg av vernesko. Velger du vernesko fra MASCOT, vet du at skoene er sertifisert i henhold til EN ISO 20345. Det betyr at alle produkter lever opp til markedets høyeste sikkerhetskrav til arbeidssko. I vårt sortiment finner du vernesko i klasse S3 og S1P. I begge sikkerhetsklassene har fottøyet blant annet spikervern, tåkappe, olje- og bensinresistent yttersåle samt sklisikre, antistatiske og pustende egenskaper. Arbeidssko i klasse S3 er i tillegg vannavvisende. Hos MASCOT finner du kort sagt et allsidig utvalg av vernesko, uansett om du jobber som håndverker, i industrien eller mer ekstreme yrker.

  Innovative materialer

  Innovasjon er viktig når vi utvikler arbeidssko. Med sko fra MASCOT får du markedets beste og nyeste trender både når det gjelder materialer og funksjoner. Foretrekker du for eksempel rask og enkel snøring av skoene, kan du se etter sko med BOA® Fit System. Det slitesterke systemet sikrer deg en presis passform ved hjelp av en dreieskive. Enten du vil ha arbeidssko som er ekstremt støtabsorberende, ekstra lette eller mest mulig fleksible, så finner du i våre ulike skoserier innovative materialer som såler av ETPU, tåkapper av kompositt og spikervern av tekstil, der alt sammen er med på å gjøre arbeidsskoene så funksjonelle og behagelige som mulig.

  Arbeidssko til alle yrker

  Har du ikke behov for sikkerhet, så tilbyr MASCOT også et utvalg av arbeidssko uten sikkerhetskomponenter. Disse skoene er for deg som har et yrke der du kan bruke vanlige joggesko. Selv om skoene er uten sikkerhetskomponenter, får du likevel den kvaliteten, designen og passformen som du kjenner fra MASCOTs øvrige sortiment av arbeidssko. Med MASCOT kan du gi alle medarbeidere, på tvers av jobbfunksjoner, en felles visuell identitet.