BOA® Fit System

  BOA® Fit System logo

  BOA® Fit System gir fottøyet god passform og solid fotfeste. BOA® består av en justerbar vriknapp, sterke og lette skolisser og friksjonsløse lissehull. I MASCOTs utvalg finner du vernesko, vernestøvler og vernesandaler med BOA®.

  BOA® er din garanti for en optimal og stabil passform – hele dagen. Fottøyet kan justeres med en vriknapp, og skolissene løsner ved å løfte knappen litt. BOA® Fit System forbedrer blodsirkulasjonen i føttene ved å eliminere trykkpunkter i fottøyet. På denne måten oppnår du et høyt nivå av komfort og effektivitet i løpet av arbeidsdagen.

  Fordeler med BOA® Fit System

  BOA® er laget av slitesterke materialer som er testet under ekstreme forhold. På denne måten er du garantert høy ytelse i alle miljøer. BOA® Fit System-vriknapper og -skolisser har også garanti og skal holde hele levetiden til produktet de er festet på. Garantien gjelder bare hvis fottøyet er fullt funksjonelt.

  BOA® Fit System – rask og uanstrengt presisjon

  1. Trykk hjulet ned for å aktivere systemet.
  2. Vri på hjulet for å tilpasse skoen til perfekt passform. Hjulet fester skolissene mens du vrir.
  3 Løft hjulet for å løsne skolissene umiddelbart.

  The Boa Fit System

  Kombinasjonen av BOA® og MASCOTs design gir deg de beste forutsetningene for vernesko, vernestøvler og sikkerhetssandaler som sitter perfekt på foten og varer lenge.