Boa®

Boa lukkesystem er revolusjonerende innenfor snøreteknologier til vernesko. MASCOT tilbyr både vernesko, -støvler og -sandler med Boa.

Nå kan du gå på arbeid i vernesko som du raskt kan ta av og på, og som ikke går opp. Med Boa lukkesystem er du sikret en enkel måte å ta verneskoene på med det smarte dreie-/klikk-systemet. Når du velger MASCOT vernesko, -støvler eller annet fottøy med denne teknologien, får du fottøy som sitter godt og sikkert fast på foten – hver gang. Også selv om du tar av og på skoene mange ganger i løpet av en dag.

Produkter ()

Hvordan virker det?

Boa lukkesystem er ekstremt enkelt å bruke i hverdagen. Spar tid ved å bruke Boa-lukking i stedet for sko med snøring, og oppnå super komfort med fottøy som støtter på de riktige stedene.

Lukk

Verneskoene festes med Boa-lukking ved å dreie på skiven som strammes av en rustfri ståltråd, og gjør at skoen tetter seg til foten. Lukk - Boa®
Åpne Du åpner dine vernesko, -støvler og –sandaler ved å løfte skiven. I samme øyeblikk løsner stålsnørene slik at føttene enkelt kan komme ut av fottøyet. Åpne - Boa®
Kombinasjonen av Boa lukkesystem og MASCOTs design gir deg de beste forutsetninger for vernesko, -støvler og -sandaler som sitter perfekt og holder lenge.

Fordeler og funksjoner

  • Perfekt lukkesystem som ikke gir presspunkter sikrer god komfort.
  • Hjulet kan finjusteres og gir derfor perfekt passform.
  • Enkelt åpne-/lukkesystem som kan betjenes med én hånd.
  • Effektiv og sterk lås sikrer føttene dine hele dagen.
  • Boa snøring i rustfri stål er sterkere per gram enn pansrede kjøretøy.
  • Lukkesystemet avviser vann, søle og is.