Bygg og anlegg

  Hvis du jobber innen bygg og anlegg, er det svært viktig med god synlighet. MASCOT har et stort utvalg av arbeidsklær som er utviklet for ansatte i bygg- og anleggsbransjen samt entreprenører og andre bransjer som er relatert til bygg og anlegg.

  EntreprenørVeiarbeiderMurer

  For deg som jobber på store byggeplasser, utfører veiarbeid eller jobber langs jernbanen er det ekstra viktig med god synlighet og maksimal sikkerhet. Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av arbeidsklær med god synlighet, slik at du kan føle deg trygg mens du jobber. Verneklærne er godkjent i henhold til EN ISO 20471.

  MASCOT tilbyr tre forskjellige fluorescerende standardfarger: hi-vis gul (farge nummer 17), hi-vis oransje (farge nummer 14) og hi-vis rød (farge nummer 222). Dermed kan du velge fargen som passer for din type arbeid eller din bransje innen bygg og anlegg. De fleste produktene fås med mørke kontrastfarger i f.eks. mørk marineblått, mørk antrasitt eller mosegrønt, som er plassert på stedene som oftest er utsatt for smuss og slitasje. I tillegg er en stor andel av MASCOTs sikkerhetsprodukter behandlet med en smussavvisende overflatebehandling. Dette fører til at de selvlysende områdene på arbeidsklærne ikke blir så skitne, noe som er viktig for at du skal være synlig på langt hold.

  Tre ulike sikkerhetsklasser

  Kravene til synlighet varierer etter bransje og arbeidsmiljø. Vi har derfor produkter i tre ulike sikkerhetsklasser, hvor klasse 3 er klassen som beskytter best. Det er arealet av reflekser og fluorescerende materialer som bestemmer hvilken sikkerhetsklasse produktet får. Jo større areal, jo høyere klasse. Klassesystemet er din veiledning til å finne arbeidsklærne som passer til nettopp ditt arbeid i bygg- og anleggsbransjen.

  Vernefottøy

  Sikkerheten i skoene er også ekstremt viktig for ansatte innen bygg og anlegg. MASCOT tilbyr et stort utvalg vernesko med alle de riktige sikkerhetsdetaljene til omgivelsene i bygg- og anleggsbransjen.