Klær til murere

  Jobben som murer stiller store krav til arbeidsklærnes slitestyrke og passform. Klærne skal dessuten også ofte være hvite. MASCOT har et stort utvalg av arbeidsklær som er midt i blinken for arbeidere innen murerfaget.

  Smarte funksjoner

  Murerklær fra MASCOT har smarte detaljer og funksjoner som er nyttige når du jobber, blant annet praktiske lommer og stropper, så du har plass til både blyant, sparkler, mobil osv. En del murere foretrekker overaller i stedet for bukser, og overallene har akkurat de samme funksjonene. Overallene dekker ryggen under alt slags arbeid, mens en bukse og en genser kan skli fra hverandre når man bøyer seg fremover. Dermed reduserer overaller sjansen for at du blir kald på ryggen. Blant MASCOTs murerklær finner du også murerjakker, der lommer og glidelås er dekket av et ekstra stofflag. Det forhindrer at mørtel og skitt fester seg på glidelåsene og lommene.

  CORDURA® logo

  Slitesterke produkter

  Innen murerfaget er det behov for slitesterke produkter som tåler mørtelsøl, og som gjør det mulig å jobbe på knærne flere timer i strekk. Derfor forsterker MASCOT klærne sine med CORDURA®. CORDURA® er sju ganger sterkere enn bomull, og MASCOT bruker det til å forsterke de områdene på klærne som ofte er i kontakt med hender, verktøy eller gulv, for eksempel lommekanter og knær.
  Når du velger produkter med CORDURA®, får du arbeidsbukser og -jakker som holder lenger.

  I MASCOTs utvalg av klær til murere finner du også slitesterke arbeidsbukser i 100 % stretchstoff.

  Fokus på knebeskyttelse

  Som murer jobber du mye på knærne, og derfor er det viktig med knebeskyttelse. I MASCOTs store utvalg av murerklær finner du både arbeidsbukser, overaller og piratbukser med plass til kneputer.