Håndverk og lett konstruksjon

  TømrerElektrikerMurerMalerMekanikerRørleggerBlikkenslagerGartnerTakmontør

  Klærne i kategorien håndverk og lett byggearbeid omfatter arbeidsklær og -sko designet til diverse typer håndverkere, som tømrere, malere og elektrikere. Arbeidsklærne for håndverk og lett byggearbeid har mange velplasserte funksjoner og detaljer. Takket være de mange forskjellige lommene har du plass til blant annet hammer, blyant, kniv og tommestokk. Dermed har du alltid verktøyet ditt lett tilgjengelig. Arbeidsklærne er laget av slitesterke materialer, så buksene holder seg hele over lang tid. Klærne er utstyrt med CORDURA® på de stedene der de er mest utsatt for slitasje, noe som øker levetiden til produktene. 

  Testet av håndverkere

  Arbeidsklærne er utviklet i tett samarbeid med håndverkere og fagfolk innenfor lett byggearbeid, som også har testet produktene. MASCOT har brukt tilbakemeldingen deres til å utvikle arbeidsklær som tilfredsstiller alle de krav og behov du måtte ha i hverdagen. Med MASCOTs arbeidsklær for håndverk og lett byggearbeid føler du deg hjemme i arbeidsklærne og kan konsentrere deg om jobben.

  Se hva kollegaene dine sier om MASCOTs arbeidsbukser i 100 % stretchstoff:

  Niclas - Tømrer og snekker

  Niclas - Tømrer og snekker

  «MASCOTs stretchbukser er den perfekte buksen for enhver håndverker som vil ha full bevegelighet og bukser som sitter godt. Man kan nesten ikke merke at man har dem på. Andre bukser med sømlommer kan gjerne bli tunge, noe som får buksene til å dette ned. Men disse bare sitter godt på. Den perfekte buksen for meg. Jeg vil ikke ha på meg noe annet.»
  Simon - Elektriker

  Simon - Elektriker

  «Jeg vil påstå at buksene er de beste på markedet. Fireveis-stretch gjør jobben til en lek. Jeg pleier å sammenligne dem med et par gode fritidsbukser. Jeg liker passformen spesielt godt. Uansett hva jeg gjør og hvor mange ganger jeg har dem på før de blir vasket, så passer de rett og slett. Det er frihet i disse buksene.»
  Andreas - Tømrer

  Andreas - Tømrer

  «Jeg var litt skeptisk til stoffet i starten, og syntes at den satt litt tettere enn vanlig. Men det har vist seg å være en fordel. At den sitter tett gjør bare at jeg er mer fleksibel når jeg bytter stilling. Lommene er fantastisk sterke, og når man skal inn i bilen, er det utrolig kjekt å bare ta av lommene og hoppe inn uten alt verktøyet. Knelommene fungerer 100 %, og så hjelper det med ventilasjonen når glidelåsen er åpen. I alle andre bukser har man ikke i putene hele tiden, nettopp fordi det blir for varmt og klamt, men med MASCOT® ADVANCED får man luftning som faktisk virker som den skal.»

  ULTIMATE STRETCH

  Som håndverker er det viktig å kunne bevege seg fritt. Arbeidsklærne må være behagelige å ha på, ikke stramme eller irritere når du for eksempel jobber på knærne. Derfor har MASCOT utviklet et 100 % elastisk materiale som garanterer optimal komfort uten at det går ut over slitestyrken. Arbeidsklærne følger lett kroppens bevegelser, uansett stilling. Hvis du vil ha maksimal bevegelsesfrihet på jobb, er det elastiske stoffet et innlysende valg.

  Fottøy

  Sikkerhet og komfort er alfa og omega når du skal finne de riktige skoene til arbeid innen håndverk og konstruksjon. Skoene må først og fremst beskytte føttene dine, for eksempel mot ting du mister, eller spiker og annet som kan ligge henslengt på byggeplassen. I tillegg må skoene ha topp komfort, slik at de er behagelige å ha på i mange timer i strekk. I MASCOTs produktutvalg finner du både vernesko, -sandaler, -støvletter og -støvler som er godt egnet til byggebransjen.