Arbeidsklær til mekanikere

  Denne typen jobb stiller høye krav til arbeidsklærnes passform og komfort. Optimal komfort og beskyttelse er veldig viktig. Hos MASCOT finner du et stort utvalg av arbeidsklær til mekanikere som er tilpasset mekanikeryrkets behov og ønsker.

  Maksimal komfort

  Som mekaniker jobber man i mange forskjellige arbeidsstillinger. Derfor er det viktig at arbeidsklærne ikke strammer eller sjenerer, enten du står oppreist, på huk eller jobber under en heis. Hos MASCOT finner du, blant arbeidsklær til mekanikere, arbeidsbukser i ULTIMAT STRETCH – et elastisk materiale som enkelt følger kroppens bevegelser og sørger for maksimal bevegelsesfrihet. I tillegg er det en ekstremt slitesterk stofftype.

  Beskyttelse mot trekk

  Hvis verkstedporten er åpen det meste av dagen, kan du, som mekaniker, bli utsatt for trekk. Overaller kan være en god beskyttelse mot trekk, da det ekstra ryggstykket beskytter korsryggen mot kulde. Samtidig er du sikker på at klærne ikke skiller seg nederst på ryggen, noe som kan skje om du har på bukser og T-skjorte.

  Beskytt knærne dine 

  Kneputer også en viktig del av arbeidsklærne til mekanikere. Som mekaniker gjøres mye av arbeidet i knestående stilling, og kneputer er viktig for å beskytte knærne. I tillegg til kneputer finner du også tilbehør som belter, capser og halsvarmere blant MASCOTs arbeidsklær til mekanikere.