Arbeidsklær til blikkenslagere og VVS-installatører

      Når du jobber som blikkenslager/VVS-installatør, må du kunne bevege deg fritt uten at arbeidsklærne begrenser bevegelsene dine. Slitestyrke, komfort og funksjonalitet er veldig viktig. Hos MASCOT finner du et stort utvalg av arbeidsklær til blikkenslagere/VVS-installatører.

      Installasjonsarbeid

      Hvis du ofte jobber innendørs med varme-, ventilasjons- og sanitærteknologi, er behovet for arbeidsklær annerledes. Du veksler ofte mellom sittende, knestående og stående arbeid, og dermed er det viktig med kneputer for å beskytte knærne. Derfor er det lurt å velge arbeidsbukser med knelommer i MASCOTs utvalg av arbeidsklær til blikkenslagere/VVS-installatører. Du finner også piratbukser med knelommer.

      Når du jobber ute mesteparten av dagen

      Når man jobber med fasader, installasjon og konstruksjon av takrenner og nedløp, jobber man mest ute under skiftende værforhold. Derfor er det viktig at du er godt kledd til oppgaven. I MASCOTs utvalg av arbeidsklær til blikkenslagere/VVS-installatører finner du produkter til både varme og kalde dager. På en varm solskinnsdag kan et par shorts eller piratbukser være det beste valget. På de kalde vinterdagene derimot er det nødvendig å kle seg lagvis for å holde på varmen.

      Lommer til arbeidsutstyret

      I løpet av arbeidsdagen kan det være at blikkenslagere/VVS-installatører må bytte mellom forskjellig arbeidsutstyr og verktøy. I utvalget av arbeidsklær til blikkenslagere/VVS-installatører finner du arbeidsbukser med mange praktiske lommer som kan romme linjaler, forskjellige skrutrekkere, blyanter, hansker, brekkjern og kniver. Du finner arbeidsbukser med forsterkninger av CORDURA®, slik at arbeidsbuksene holder lenge.

      Arbeidsbukser i ULTIMAT STRETCH

      I MASCOTs utvalg av arbeidsklær til blikkenslagere/VVS-installatører finner du arbeidsbukser, -shorts og -piratbukser i ULTIMAT STRETCH. Stretchstoff er elastisk i alle retninger. Det sikrer en unik bevegelsesfrihet enten du strekker deg etter takrenner eller fikser sanitæranlegg i knestående stilling.