EN 14404

  Arbeid i knelende posisjoner er en stor belastning for kroppen og spesielt for knærne. Derfor er det viktig å bruke riktig form for knebeskyttelse som er plassert optimalt på knærne dine. Ved å kombinere knebeskyttelse sertifisert iht. EN 14404 med benklær med en ergonomisk passform, får du garantert den beste beskyttelsen gjennom arbeidsdagen.

  EN 14404

  Få uovertruffen beskyttelse med kneputer fra MASCOT

  Godkjent etter EN 14404, type 2, klasse 1

  Godkjent etter type 2: Festet i lommene på buksebena eller permanent festet i buksene.

  Godkjent etter klasse 1: Egnet til bruk på flatt gulv der gjenstander over 1 cm. i høyden vanligvis ikke forekommer. Gir beskyttelse mot gjennomtrengning på min. 100 N

  EN 14404 er en europeisk standard der det stilles krav til knebeskyttere, for å beskytte brukerens knær best mulig. Knebeskyttere testes ut fra forskjellige krav, for eksempel støtdemping, evnen til å fordele trykket over hele overflaten i knestående stillinger og evnen til å forhindre at skarpe eller spisse gjenstander trenger gjennom stoffet.

  For å oppnå beskyttelse i henhold til EN-normen, EN 14404, bør du bruke MASCOTs kneputer i tilhørende, sertifiserte arbeidsbukser. Sertifiseringen oppnås kun ved å bruke sertifiserte kneputer sammen med tilhørende sertifiserte bukser. MASCOTs kneputer er sertifisert i henhold til EN 14404, type 2, klasse 1, som er standarden for kneputer som festes i egne lommer på arbeidsbuksene, og som er egnet til arbeid i knestående stillinger. På den måten beskytter du knærne i løpet av en lang arbeidsdag. Noen av MASCOTs kneputer kan også forkortes, slik at de passer til flere typer bukser og samtidig overholder EN 14404-sertifiseringen.

  Bruker du MASCOTs kneputer, oppfylles kravene i henhold til EN 14404.