Arbeidskjeledresser

    Hvis du har bruk for arbeidsklær som både beskytter deg mot kulde og smuss, kan MASCOT hjelpe deg. Du finner et bredt utvalg av slitesterke og funksjonelle arbeidskjeledresser, som passer til mange forskjellige arbeidssituasjoner. MASCOTs arbeidskjeledresser beskytter deg fra topp til tå, og samtidig unngår du at arbeidsklærne dine sklir opp i korsryggen, for eksempel når du jobber fremoverbøyd. Uansett om du arbeider innendørs eller utendørs, har MASCOT garantert en kjeledress som passer til dine behov.

    Varianter til alle yrker

    MASCOT har mange forskjellige arbeidskjeledresser til forskjellige yrker og arbeidsområder. Du finner både ettlagskjeledresser, vinterkjeledresser og hi-vis-kjeledresser. I utvalget finner du også en multibeskyttende kjeledress, som både er antistatisk, syrebeskyttende og flammehemmende. Hvis du trenger en kjeledress som kan holde deg varm og tørr, anbefaler vi en vind- og vanntett vinterkjeledress. I utvalget finner du også arbeidskjeledresser i et lett materiale, som er spesielt velegnet til arbeid i varmere miljøer.

    Funksjonalitet i alle arbeidssituasjoner

    Felles for alle MASCOTs arbeidskjeledresser er høy funksjonalitet. Arbeidskjeledressene har forskjellige detaljer og funksjoner for å sikre at MASCOT har en kjeledress som passer til alle behov. Du finner også flere praktiske lommer, som brystlommer, frontlommer, innerlommer og lårlommer, til oppbevaring av verktøy og andre personlige eiendeler. Du kan også velge arbeidskjeledresser med knelommer, slik at du kan beskytte knærne og få en komfortabel arbeidsdag.