Vernefottøy

Produkter ()

Vernefottøy er ikke bare vanlige sko. Det er en nødvendighet for å sikre deg mot risiko og potensielle uhell på arbeidsplassen. Samtidig skal skoene kunne brukes i ekstreme miljøer og på samme tid være svært komfortable. Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av arbeidsklær, vernesko og vernesandaler, som alle oppfyller kravene.

I utvalget finner du produkter med forskjellige funksjoner og detaljer. MASCOT tilbyr nemlig sko i flere serier, som egner seg til mange forskjellige bransjer. Alle sko i utvalget er dessuten sertifisert i henhold til EN ISO 20345, som er en sertifisering for vernesko. Sertifiseringen sikrer at produktene oppfyller de høyeste sikkerhetskravene for arbeidssko. Hos MASCOT fører vi vernefottøy i klassene S3 og S1P, som begge har både spikervern og tåkappe.

Innovative løsninger

Hos MASCOT er det viktig å følge trendene og være i først ute med tanke på innovasjon. Som eksempel kan du i utvalget av vernefottøy finne produkter med Boa®-lukking. Det vil si at vi har byttet ut skolissene med en smart dreieskive, som gjør skoen enkel å lukke med bare én hånd. Liker du best tradisjonelle arbeidssko, finner du selvfølgelig vernefottøy med vanlige skolisser også.

Alle vernefottøy fra MASCOT er utviklet av de nyeste og mest innovative materialene for å kunne gi deg den beste arbeidsopplevelsen. Bunnen har forskjellige funksjoner, alt etter hvilket miljø du beveger deg i. Vi har produkter med både sklisikre egenskaper eller spikervern og produkter som er olje- og bensinresistente. Produktutvalget er bredt, og du finner enkelt en sko som passer dine ønsker og behov.