Hettegensere

    MASCOT har et stort utvalg av hettegensere til deg som ønsker arbeidsklær som er komfortable, funksjonelle og passer til forskjellige formål. Du kan med fordel bruke en hettegenser fra MASCOT som et isolerende mellomlag under en jakke når det er ordentlig kaldt. Hettegenserne fungerer også utmerket godt på utsiden av en t-skjorte når det er varmt i været. Hos MASCOT kan du velge hettegensere i forskjellige varianter og materialer og med forskjellige funksjoner.

    Hettegenserne fra MASCOT har avslutning med ribb i nedre kant og ved håndledd for å sikre en velsittende passform. Det er vanlig at hettene er lett fôret, slik at du kan holde deg ekstra varm på kjølige arbeidsdager.

    MASCOTs hettegensere finnes både med og uten glidelås. Hvis du ønsker en fleksibel hettegenser som lett skal kunne tas av og på, anbefaler vi en hettegenser med en gjennomgående glidelås. På denne måten kan du raskt tilpasse arbeidsklærne etter skiftende temperaturer i løpet av dagen. Hettegenserne finnes i både ensfargede og tofargede varianter. I tillegg har vi fargerike hettegensere med trykk hvis du ønsker å skille deg ut på jobben. De mange fargene gir deg utallige kombinasjonsmuligheter på kryss og tvers av forskjellige serier.

    MASCOTs hettegensere er utrolig behagelige og komfortable å ha på. De fleste genserne er produsert i en kombinasjon av bomull og polyester. Bomullsmaterialet er fuktabsorberende og veldig mykt mot huden. Polyester gjør hettegenserne slitesterke.

    Hvis synlighet og sikkerhet er avgjørende i jobben din, anbefaler vi deg å velge blant MASCOTs hettegensere i fluoriserende farger, som er godkjent i henhold til EN ISO 20471. Hettegenserne i fluoriserende materialer har reflekser for å gjøre deg ekstra synlig, uansett hvilken vinkel du ses ifra. De fluoriserende hettegenserne har polyester på utsiden av stoffet, noe som gir genserne ekstra god slitestyrke og holdbarhet.