Arbeidsvester

    Hvis du har bruk for en arbeidsvest, har vi hos MASCOT et bredt utvalg til deg – uansett om du er på utkikk etter en varm vintervest, en funksjonell verktøyvest eller en fluoriserende trafikkvest. Arbeidsvestene våre har mange forskjellige design som passer til alle behov og preferanser.

    Du finner varme arbeidsvester med isolerende fôr av pels, vatt eller CLIMASCOT®, som er et lettvektsmateriale med svært høy isoleringsevne. Mange av arbeidsvestene våre er vannavvisende, vindtette og pustende, slik at du kan holde deg tørr og varm hele dagen. Noen modeller har også høy krave med vindskjørt samt forlenget rygg, noe som beskytter ytterligere mot kald vind.

    En arbeidsvest skal være funksjonell, og du kan derfor få arbeidsvestene våre med flere forskjellige lommer, både innvendige og utvendige, samt telefonlomme. Mange av modellene har lommer med glidelås, som holder innholdet sikkert på plass. Andre modeller har lommer med magnetlukking for enkel tilgang. Hvis du er ute etter en vest med plass til verktøy, har vi flere verktøyvester som er forsterket med slitesterk CORDURA® og stikkmotstandig Kevlar®.

    For å gi bedre synlighet på arbeidsplassen, har mange av arbeidsvestene våre fått reflekser som en integrert del av designen. Hvis du har bruk for en arbeidsvest som er sertifisert synlig, kan du få et utvalg av modellene våre i fluoriserende farger med EN ISO 20471-sertifisering.