Skalljakker

    Når du jobber utendørs og skal holde deg varm og tørr, er skalljakker et naturlig valg. Denne jakketypen kjennetegnes av at den ikke har et tykt fôr med isolerende egenskaper, men er til gjengjeld lett, vind- og vanntett. Hos MASCOT finner du et komplett utvalg av lette og tynne skalljakker som gir deg den ultimate beskyttelse for været, og som du kan bruke året rundt. Hvis du skal holde deg varm og tørr i de kaldere periodene, er MASCOTs skalljakker perfekt som ytterlag utenpå arbeidsklærne. Bruk jakken utenpå noen isolerende lag eller alene når det er varmere.

    Mange forskjellige funksjoner

    MASCOT har et bredt utvalg av lette og fleksible skalljakker I utvalget finner du blant annet en fleksibel skalljakke i stretch-materiale, som er strekkbart i alle retninger og gir deg en ekstraordinær bevegelsesfrihet. Hvis du har en jobb som krever ekstra høy synlighet og sikkerhet, har MASCOT også en skalljakke i fluoriserende farger som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471-standarden. Alle skalljakker fra MASCOT har en rekke flotte funksjoner. Du finner blant annet skalljakker med ventilasjon under armene og/eller regulerbar hette og krage for å beskytte ansiktet litt ekstra mot kulde og vind. Skalljakkene kommer også med en rekke forskjellige lommer med glidelås for sikker oppbevaring av for eksempel verktøy, mobil og nøkler. MASCOTs skalljakker er både pustende, vind- og vanntette med tapede sømmer. De fleste jakkene er godkjent etter nedbørsnormen EN 343 og beskytter deg optimalt mot regn.

    Kle deg i lag

    Når du jobber utendørs i kaldt vær, er det avgjørende at du har på deg riktig lag for å holde deg varm og tørr. MASCOTs skalljakker fungerer svært bra som ytterlag utenpå arbeidsklærne på grunn av jakkens unike evne til å holde deg varm og tørr. Når kulden virkelig setter inn, kan du med fordel gå med for eksempel en fleecejakke, termojakke eller genser under skalljakken.