Skjørt til kvinner

  Hos MASCOT tilbyr vi skjørt til kvinner med fokus på god passform og optimal komfort. Skjørt kan være komfortabelt når det er varmt ute, men det kan også være påkrevd i stillingen din. MASCOTs skjørt til kvinner finnes i flere forskjellige farger, passformer og lengder for å dekke nettopp ditt behov. Alle skjørt til kvinner er testet i henhold til EN ISO 15797, som innebærer at de tåler industrivask.

  Ekstra komfort med fireveis stretchstoff

  Våre skjørt til kvinner er fremstilt av et unikt stretchstoff som er strekkbart i alle retninger, noe som gjør at det føles ekstra mykt mot huden. Dette sikrer at du har stor bevegelsesfrihet i jobben din. I tillegg har materialet høy slitestyrke, lav vekt og en vannavvisende finish.

  MASCOTs skjørt fås i følgende to damepassformer: DIAMOND og PEARL. Begge passformene finnes i en rekke størrelser, og skjørtene kommer i to forskjellige lengder, 45 og 55 cm.

  Detaljer

  MASCOTs skjørt til kvinner har både for- og baklommer. Lommene er integrert i designen, noe som bidrar til å sikre best mulig passform og høy komfort. Alle skjørt har dessuten beltehemper som du kan bruke hvis du trenger det. Skjørtene har også glidelåslukking.

  Med MASCOTs skjørt til kvinner har du utallige kombinasjonsmuligheter. Du kan for eksempel velge et skjørt i én farge og kombinere det med en overdel i en annen farge. Det er bare du som setter grensene for hva som er mulig.