Håndverkerpiratbukser

  Når et par lange bukser er for varme, men du fortsatt har behov for beskyttelse av knærne, er piratbukser det du behøver. MASCOT har et stort utvalg av piratbukser for håndverkere, der du får alle de funksjonene du kjenner fra lange arbeidsbukser.

  En rekke forskjellige materialer

  MASCOTs piratbukser for håndverkere finnes i et stort utvalg av forskjellige materialer. Enten du er på jakt etter lette piratbukser uten knelommer eller mer kraftige piratbukser med knelommer, finner du det du trenger her. Alle våre piratbukser for håndverkere kommer i et utvalg av farger, slik at du kan velge arbeidsklær etter bransje og arbeidsgivers foretrukne farger. Hvis du vil oppnå optimal bevegelsesfrihet, finner du også piratbukser for håndverkere med fireveis-stretch, som både er slitesterkt, lett og vannavvisende.

  Hengelommer Svart - MASCOT® COMPLETE

  Plass til alt av verktøy

  Som håndverker har du bruk for gode lommer til oppbevaring av verktøy. Hos MASCOT får du piratbukser til håndverkere både med og uten hengelommer. På enkelte av modellene våre finnes det avtakbare hengelommer med knapper eller glidelås, som kan fjernes når buksene skal vaskes, når du setter deg inn i bilen, eller når lommene skal tømmes for smuss. I tillegg til hengelommene på piratbuksene for håndverkere finner du også baklommer, frontlommer og lommer med klaff, slik at du kan oppbevare telefon, briller og alt annet du måtte ha bruk for. For å forlenge buksenes holdbarhet er lommene forsterket med ekstra slitesterke materialer, som CORDURA® og Kevlar®.

  Gjennomtestede produkter

  Med et par piratbukser for håndverkere fra MASCOT får du et par bukser som er «tested to work». Det er ikke bare et slagord, men en garanti for at dine bukser er gått gjennom en rekke tester, både i laboratorium, på testsenter og ute på virkelige byggeplasser. Dette gjør vi for å forsikre oss om at våre produkter gir deg den ultimate komforten og holdbarheten. Enten du er snekker, elektriker, murer, maler, i VVS-bransjen eller jobber med noe helt annet, har MASCOT garantert et par piratbukser for håndverkere som oppfyller dine behov.