Kortermede pikéskjorter

  Kortermede pikéskjorter er uunnværlige uansett om du jobber på kontor, verksted, lager eller byggeplass. De har god passform og er svært behagelige å ha på. Hos MASCOT finner du et bredt utvalg av kortermede pikéskjorter i forskjellige farger, stofftyper og passformer. Felles for alle er den velkjente MASCOT-kvaliteten, der hovedfokuset er komfort og bevegelsesfrihet.

  En allsidig overdel

  Alle kjenner igjen de klassiske, kortermede poloskjortene med krage og knapper. Poloskjorter er imidlertid også perfekte å bruke på jobben. En poloskjorte gir et formelt inntrykk samtidig som den er komfortabel, slik at du fremstår profesjonell. Du kan med fordel bruke en kortermet pikéskjorter fra MASCOT som alternativ til skjorte eller T-skjorte på varme dager eller som innerlag under en jakke i kaldere perioder.

  Hurtigtørkende og fukttransporterende egenskaper

  Du finner allerede kortermede pikéskjorter i mange av MASCOTs eksisterende serier, slik at du enkelt kan kombinere dem med bukser, piratbukser og shorts. I produktutvalget finner du blant annet en poloskjorte i en spesiell jerseymetervare, som både er antibakteriell, fukttransporterende og hurtigtørkende. Disse egenskapene er viktige hvis du jobber i et høyt tempo og gjerne vil unngå at kroppen kjøles ned. Hos MASCOT finner du kortermede pikéskjorter i klassisk piquèkvalitet i en rekke forskjellige farger. Hvis du vil ha poloskjorter i hi-vis-materialer, kan du se på produktutvalget vårt av overdeler i fluoriserende farger.

  Profesjonelt utseende på jobb

  Med MASCOTs mange muligheter finner du garantert en poloskjorte du liker. Uansett om du foretrekker ensfargede, tofargede eller hi-vis-farger, finner du et bredt utvalg av kortermede pikéskjorter. Hvis bedriften vil ha logotrykk eller broderi på poloskjorten, kan MASCOT tilpasse stilen etter deres ønsker, noe som er fordelaktig både for medarbeidere og kundene. MASCOT har både dame- og herremodeller i forskjellige passformer, så du finner garantert en poloskjorte som alle medarbeiderne liker.