Vernesko

      Behagelige vernesko er noe av det viktigste for deg som har en fysisk krevende jobb med mange timers gående og stående arbeid. Hos MASCOT har vi et mål om å skape verdens mest komfortable vernesandaler, -sko og -støvler som passer til dine behov.

      MASCOT vernesko er ikke bare behagelige. Vernesko er først og fremst en støtte for deg i jobben din, slik at du unngår skader hvis noe tungt faller over tærne eller hvis du tråkker på en spiker. De er selvfølgelig godkjent med de riktige sikkerhetselementene vernesko skal ha, slik at du er beskyttet mot skader. Dermed er verneskoene enten S1P- eller S3-sertifisert. Hvis du jobber i vann eller regn, bør du gå for S3-sko, som er vannavstøtende. I tillegg er sålene på MASCOTs vernesko sklisikre, slik at du har godt feste på glatte eller ujevne underlag. MASCOT produserer også vernesko med antistatiske og kjemikalie- og varmebestandige såler, som alle har til felles at de er produsert med fokus på kvalitet og slitestyrke. Derfor kan du regne med at produktet har lang levetid.

      I utvalget finner du både vernesko, -sandaler og -støvler med forskjellig lukking. Alle produktene har støtdemping og den riktige støtten du trenger for en krevende arbeidsdag.

      Spikervern og tåkappe for forskjellige behov

      MASCOT har fottøy med ulike typer funksjoner som beskytter foten. Spikervern sørger for at spisse gjenstander ikke penetrerer foten gjennom sålen. Spikervern i tekstil er et fleksibelt tekstillag som sørger for å gi foten riktig beskyttelse. Ettersom spikervern i tekstil er fleksibelt, er fottøyet behagelig å ha på. Spikervern i tekstil er ikke kulde- eller varmeledende, noe som gir ekstra god komfort for brukeren. Utvalgte modeller av MASCOTs vernesko har tekstilspikervernet MASCOLAYER®. MASCOLAYER® er mykt og fleksibelt, noe som øker komforten. I tillegg er det svetteabsorberende, noe som gir bedre temperatur og komfort i skoen. I MASCOT® FOOTWEAR finner du stålspikervern i utvalgte modeller. Stålspikervern er en liten stålplate som ligger i skosålen og beskytter foten.

      Du finner et bredt utvalg av MASCOT vernesko med forskjellige typer tåkapper, som beskytter tærne mot trykk og støt. Tåkappene i kompositt og karbonfiber er metallfrie og verken kulde- eller varmeledende, noe som gir høy komfort for brukeren. Karbonfibertåkappen er også ekstremt lett og usedvanlig sterk. Tåkappen i aluminium har en ergonomisk og romslig passform som gir plass til å bevege tærne når du bøyer foten. Formålet med ståltåkappen er å beskytte tærne mot støt og trykk. Tåkappene i MASCOT® FOOTWEAR tåler trykk og slag på 200 joule.

      Noen vernesko har også vristbeskyttelse, som beskytter oversiden av foten mot trykk og støt. Sko med vristbeskyttelse gir brukeren ekstra sikkerhet. Den ekstra beskyttelsen av spesialutviklet EVA har støtdempende egenskaper og føles myk og behagelig i skoen. Vristbeskyttelsen er innebygd i fottøyet og designet slik at den ikke kjennes når man går eller arbeider.