Arbeidsklær til kvinner

      Arbeidsklær er ikke bare for menn. MASCOT tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær til kvinner med fokus på passform, kvalitet og komfort – fordi vi vet hvor viktig det er at klærne sitter godt for å få best mulig komfort.

      Perfekt passform og bevegelsesfrihet

      For kvinner som jobber i håndverks-, industri- eller byggebransjen kan det være vanskelig å finne arbeidsklær som sitter som de skal. Passformen har stor betydning for arbeidsklærnes funksjonalitet – en altfor vid jakke begrenser både bevegelsesfriheten og komforten i arbeidsklærne. MASCOTs arbeidsklær til kvinner er spesielt designet og figursydd for kvinner, noe som bidrar til høy komfort og stor bevegelsesfrihet gjennom hele dagen.

      Arbeidsklær av høy kvalitet – også for kvinner

      Kvalitet er det viktigste hos MASCOT. Derfor er alle arbeidsklærne våre, også arbeidsklær til kvinner, utviklet i gode, solide stoffkvaliteter ved bruk av blant annet COOLMAX®, TENCEL® og CORDURA®. Med MASCOTs arbeidsklær til kvinner kan du være sikker på at arbeidsklærne dine er holdbare og slitesterke. Alle produktene våre er Tested to Work. Det vil si at de er totaltestet via laboratorietester, brukertester og kvalitetskontroller, og du vil merke at våre arbeidsklær til kvinner ikke er noe unntak.

      Utforsk MASCOTs sortiment av arbeidsklær til kvinner, der du blant annet finner arbeidsbukser, vinterjakker, softshelljakker, fleece og mye mer.

      S_ItemId:_woman {0F32DCAA-9B19-49C6-8CD0-92681DC6B4A6}{name}_E_ItemId - S_ItemId:_pictograms {9B9F39D2-BAA3-4754-8865-D851DEF8E9EF}{name}_E_ItemId

      To forskjellige passformer til damer

      Hos MASCOT tilbyr vi bukser, shorts og skjørt for kvinner i to forskjellige passformer: DIAMOND og PEARL. Hvilken passform du bør velge, kommer an på kroppsfasongen din og forskjellen mellom livvidden og hoftemålet. En tommelfingerregel er at PEARL-passformen er for deg som har liten forskjell mellom livvidden og hoftemålet, mens DIAMOND-passformen for deg som har over 20 centimeter forskjell mellom livvidden og hoftemålet.