Arbeidspiratbukser

  Hos MASCOT tilbyr vi et bredt utvalg av arbeidsklær og verneklær til alle bransjer. Arbeidspiratbukser er et opplagt valg for deg som jobber i omgivelser med høyere temperaturer. Piratbukser passer også perfekt for utendørsarbeid på varme sommerdager når du samtidig trenger knebeskyttelse.

  Piratbukser til alle bransjer

  Uansett om du er håndverker eller jobber innen industri, logistikk eller i byggebransjen, så kan du finne arbeidspiratbukser hos MASCOT som passer alle dine behov. I utvalget finner du for eksempel piratbukser i ULTIMAT STRETCH, som er både vannavvisende, slitesterkt og har en svært lav vekt. Hvis du heller vil ha et par arbeidspiratbukser i et ikke-elastisk stoff, har MASCOT også et produktutvalg av piratbukser i kanvas og twill med forskjellige egenskaper. Felles for alle MASCOTs piratbukser er at de er fremstilt i den beste kvalitet for ultimat komfort og holdbarhet.

  Knelommer, som du kjenner dem

  Bruk av riktig form for knebeskyttelse er viktig hvis du har en jobb hvor du sitter mye på knærne. Hos MASCOT finner du arbeidspiratbukser med og uten knelommer. Flere av modellene har knelommer produsert i det ekstremt slitesterke materialet CORDURA®, som gir lommene en høy slitestyrke. Flere av knelommene kan justeres, slik at kneputene alltid er plassert optimalt med tanke på knærne. Hvis du må ha plass til verktøy, tilbyr MASCOT også arbeidspiratbukser med hengelommer.

  Overhold sikkerhetskravene

  Hvis du velger en arbeidspiratbukse i stedet for lange arbeidsbukser, trenger det ikke å gå utover sikkerheten. Hos MASCOT finner du et utvalg av arbeidspiratbukser i hi-vis-stoff, som med fluoriserende farger og reflekser sikrer synlighet både i dagslys og i mørket. Hvis du kombinerer fluoriserende arbeidspiratbukser med bestemte overdeler i hi-vis-stoff, kan du oppnå alle klasser i EN ISO 20471-standarden. Du kan derfor bruke piratbukser som en del av arbeidsklærsettet selv om du må oppnå klasse 3-beskyttelse.