Håndverkerbukser

    Som håndverker har du bruk for slitesterke og funksjonelle bukser som tåler enhver utfordring på byggeplassen. MASCOT har stort utvalg av håndverkerbukser med kne- og hengelommer, slik at du får akkurat den fargen og passformen som passer deg og ditt yrke.

    Velg funksjonene du foretrekker

    MASCOTs håndverkerbukser har en rekke ulike funksjoner, slik at du kan velge akkurat det du har behov for. Valget av arbeidsbukser avhenger blant annet på yrke og individuelle behov. Hvis du trenger lommer til verktøy og skruer som er lett tilgjengelige, bør du velge håndverkerbukser med hengelommer. Foretrekker du hengelommer som raskt og enkelt kan tas av, for eksempel når du går inn og ut av bilen, kan du velge håndverkerbukser med hengelommer som er enkle å fjerne. Hvis du sitter mye på knærne, kan du velge bukser med knelommer for best mulig beskyttelse. I tillegg til kne- og hengelommer har MASCOTs håndverkerbukser en rekke andre funksjonelle lommer og detaljer, som alle er med på å gjøre arbeidsdagen mer effektiv.

    Innovative materialer

    Bevegelsesfrihet, god komfort og gjennomtestet slitestyrke er standard hos MASCOT – uansett hvilke håndverkerbukser du foretrekker. Hvis du vil unngå hull på knær og lommer, er det viktig med god slitestyrke. MASCOT bruker bl.a. tekstilene CORDURA® og Kevlar® til å forsterke områdene som er mest utsatt for slitasje. Hvis du vil ha håndverkerbukser i en stoffkvalitet som både er slitesterk og behagelig, skal du se etter bukser i kraftig twill eller lerretsstoff. Hvis det er optimal bevegelsesfrihet som er aller viktigst, bør du velge bukser i stretch eller med stretchpaneler, som også er ekstremt slitesterke. MASCOT har dessuten bukser i vannavvisende materialer, som passer for deg som arbeider utendørs i all slags vær.