Kortermede skjorter

    Hvis du vil ha en skjorte som passer perfekt for vår- og sommermånedene, finner du komfortable og klassiske kortermede skjorter hos MASCOT. MASCOT har et utvalg av kortermede skjorter, som kan brukes både av arbeidere på kontor, i industri, produksjon og av andre håndverkere, så her finner du garantert skjorte som passer for deg.

    De kortermede skjortene er produsert i forskjellige stofftykkelser. Du finner klassiske arbeidsskjorter i slitesterkt materiale og med romslig passform, men også Oxford- og Poplin-vevde lyse skjorter. Oxford-vev er en utrolig myk og sterk veving, som gir skjorten en lett grov struktur. Poplin-vev er derimot et tettvevd og glatt skjortestoff. Disse skjortene finnes dessuten i både klassisk og moderne passform. Den klassiske passformen har ekstra bredde og er dermed mer romslig. Den moderne passformen følger kroppen på en naturlig måte og er mer kroppsnær. Alle MASCOTs kortermede skjorter har god bevegelsesfrihet, slik at du kan bevege deg uten hindringer.

    Du finner MASCOTs kortermede skjorter i MASCOT® CROSSOVER serien. MASCOT® CROSSOVER-serien har skjorter i en rekke forskjellige farger, så her finer du skjorter som passer til alle jobber og bransjer. Du kan fint kombinere skjortene med et annet plagg fra MASCOT, som en strikkejakke fra samme serie. De kortermede skjortene finnes i premium kvalitet, noe som betyr at skjortene er produsert i materialer og med funksjoner av toppkvalitet. Dermed får du en skjorte du kan bruke om og om igjen.